Cocktailbar

Caffé d’Amalfi - En frisk kaffebaseret cocktail med dansk limoncello

Caffé d’Amalfi er en frisk kaffebaseret cocktail, der formår at balancere aromatisk kaffe med frisk, sød limoncello. Cocktailen består af en økologisk limoncello (Lemon Says Hello) og en økologisk kaffelikør (Bad Boy) fra danske Bad Company Spirits, espresso (Zero Iced Espresso) fra danske BOLD Drinks og en tørret halv citronskive til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Tea & Tea - En cremet og frisk oolong-te cocktail

Tea & Tea er en kompleks smags-eksplosion af en cocktail (Tea & Tea / TNT, get it?...), der består af en håndfuld lækre produkter fra det danske destilleri og bryggeri A Verre.

Læs mere →


Kinda Grapefruit - En bitter-sød cocktail udviklet af cocktailbaren Gamble

Kinda Grapefruit er en frisk cocktail til den bitter-søde side med noter af æble, havtorn, timian og citron. Cocktailen består af en specialudviklet gin-infusion (”Kinda Gin”) lavet af cocktailbaren Gamble, økologisk rød grapesaft fra danske Søbogaard, en æble/havtorn sirup med citron fra danske Samsø Landkøkken og tørret rød grapefrugt til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Made In China - en unik og prisvindende kinesisk inspireret cocktail

Made In China er en unik og forfriskende cocktail, med særlige smagsnoter fra den kinesiske spiritus baijiu. Cocktailen består af Ming River Sichuan Baijiu, Mondino Amaro, Casa Mariol Vermut Blanco, Bourgoin Verjus og Three Cents Gentlemen’s Soda (mandarin og bergamot). Cocktailen pyntes med ”Made In China”-kort og klemme.

Læs mere →

Seneste Cocktails