Unbaked Apple Pie

Unbaked Apple Pie

OUnbaked Apple Pie - en sød og krydret alkoholfri cocktail

Unbaked Apple Pie er en krydret og saftig æblemost-cocktail med noter af bl.a. vanilje og kanel. Cocktailen består af en alkoholfri mørk rom, koldpresset æblemost fra sprøde danske æblesorter, økologisk limesaft, dansk økologisk vaniljesirup (indeholdende et stykke økologisk bourbonvaniljestang, der giver smagen), kanelsirup og en krydderiblanding (bestående af cassia, rørsukker, kanel, kardemomme og nelliker) til at pynte kanten af glasset. Cocktailen har fået sit navn fra sin smag af æble, kanel og vanilje, der leder tankerne hen på et lækkert stykke æbletærte.

Om RumISH

I Unbaked Apple Pie bruges en alkoholfri mørk rom (<0,5 % alc.) ved navn RumISH, fra danske ISH Spirits, der giver mange af de karakteristiske noter fra en klassisk mørk rom. RumISH får sin smag fra naturlige botaniske elementer, så som muskatnød og vanilje fra Sava-regionen i Madagaskar, og får sin varme fra skallerne af chilifrø, der ekstraheres ved en unik destilleringsproces – Alt i alt en utrolig spændende og smagfuld alkoholfri mørk rom! 

Tip: Pynt ved at væde kanten af glasset og vende halvdelen af kanten i krydderiblandingen (Økologisk ĀŠĀ Drys) – Det giver mulighed for at drikke af glasset uden at få krydderiblanding i munden, samtidig med at det tilføjer ekstra duft til cocktailen.

 

Sådan gør du

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

 • 4 cl RumISH
 • 4 cl Koldpresset Æblemost
 • 1,5 cl Økologisk Limesaft
 • 1,5 cl Økologisk Vaniljesirup
 • 0,5 cl Kanelsirup
 • Pynt Økologisk ĀŠĀ Drys

 

Opskrift

 1. Fyld et glas (Lowball) helt op med isterninger (cubes) – Se tip ovenfor vedr. pynt.
 2. Hæld RumISH, æblemost, limesaft, vaniljesirup og kanelsirup i en shaker.
 3. Fyld shakeren helt op med isterninger, og ryst kraftigt, til shakeren føles kold.
 4. Hæld shakerens indhold op i glasset.
 5. Nyd cocktailen i godt selskab!

Ældre posts Nyere posts