Om Os

Spiritium Cocktails

Konceptet

Spiritium Cocktails er et cocktailkoncept, som gør det nemt og sjovt for alle at lave lækre, professionelle cocktails derhjemme.

Cocktailpakker fra Spiritium Cocktails leveres direkte til døren og indeholder alle ingredienser, til at lave seks til otte cocktails af høj kvalitet, med simple trin-for-trin instruktioner til at kreere og servere cocktailene.

Hver måned sammensætter vi en ny cocktailpakke med lokale og eksklusive ingredienser, så du nemt kan gå på opdagelse i en verden af spændende cocktails - måned efter måned.

Vi glæder os til at dele en verden af historier og smagsindtryk med dig!

Historien bag

Idéen til Spiritium Cocktails opstod på en lille fortovscafé i Rom under den bagende italienske sommersol, i selskab med gode venner og lækre cocktails. Her blev livets små og store spørgsmål vendt – herunder, måske et af livets største: ”Hvorfor får man aldrig lige så gode cocktails derhjemme!?”.

Det blev startskuddet på Spiritium Cocktails og målet om at gøre det muligt for alle, at lave lækre, professionelle cocktails derhjemme!

Men en god idé kræver også meget arbejde og vi var bestemt ikke eksperter dengang. Mikkels første dag som bartender, bød blandt andet på en Mojito der blev shaket, til gæsternes store forundring. Det var en ommer! Jonas' første cocktail historie er heller ikke noget at være stolt af, da der blev shaket en cocktail der indeholdte lemonade med kulsyre, der gjorde at shakeren poppede og der var cocktails ud over hele bordet.

Det er heldigvis efterhånden en del år siden og vi har lært meget undervejs - og afholder nu jævnligt cocktailworkshops mm. Vi er nu klar til at videregive vores erfaring og tips og tricks til dig, så du ikke behøves lave de samme fejl som os.

 

Teamet

Teamet består af Mikkel Christian Joensen og Jonas Lyngbek Thestrup, som sammen har startet Spiritium Cocktails.
Teamet Mikkel og Jonas
Mikkel (til venstre) og Jonas (til højre). Billedet er fra Copenhagen Food Startup 2020.