Cocktail Teamet

Spiritium Cocktails

Spiritium Cocktails er et cocktailkoncept, som gør det nemt og sjovt for dig at lave eksklusive cocktails derhjemme.

Cocktailpakker fra Spiritium Cocktails leveres direkte til døren og indeholder alle ingredienser, til at lave minimum 6 cocktails af højeste kvalitet, med simple trin-for-trin instruktioner til at kreere og servere cocktailene.

Hver måned sammensætter vi en ny cocktailpakke, som du får adgang til gennem cocktailklubben, med lokale og eksklusive ingredienser, så du nemt kan gå på opdagelse i en verden af spændende cocktails - måned efter måned.
Cocktailklubben byder også på et hav af unikke medlemsfordele, udover lækre cocktails.

Vi glæder os til at dele en verden af oplevelser og smagsindtryk med dig!

Oprindelsen

Idéen til Spiritium Cocktails opstod på en lille fortovscafé i Rom, under den bagende italienske sommersol, i selskab med gode venner og lækre cocktails. I godt selskab bliver man klogere og livets store og små spørgsmål blev vendt i ren Mads og Monopolet stil, mens glasset i hånden affødte et af de større; ”Hvorfor får man aldrig lige så gode cocktails derhjemme?”.

Det blev startskuddet på Spiritium Cocktails, og målet om at gøre det muligt for alle at lave lækre, professionelle cocktails derhjemme!

Men en god idé kræver som regel også hårdt arbejde, og øvelse er forudsætningen for at blive mester. Med øvelse kommer mislykkede forsøg, og vi var bestemt ikke de skarpeste bartendere i byen, da vi startede ud.
Mikkels første dag som bartender bød blandt andet på en Mojito, der blev shaket, til gæsternes store forundring. Jonas' første cocktailhistorie er heller ikke en køn en af slagsen, da han shakede en cocktail, der indeholdte lemonade med kulsyre og shakeren derfor sprang op, så der var cocktails ud over hele bordet. Regel #1: du skal ikke shake noget med bobler ;-)

Det er heldigvis en del år siden efterhånden, og vi har lært meget mere undervejs. I Spiritium handler det derfor netop for os om at videregive vores erfaring og tips og tricks til dig, så du ikke behøver at lave de samme fejl eller selv at være opfindsom, hvis du bare gerne vil inspireres. Vores abonnement er et månedskoncept med ny opskrift udviklet af os hver måned, så du blot skal følge anvisningerne og tage æren for de lækre cocktails overfor dine gæster. Vi holder nu også cocktailworkshops for både private og virksomheder, der ønsker at blive klogere på cocktailverdenen eller blot vil holde et sjovt arrangement. 

 

Cocktail Teamet

Teamet består i dag af Mikkel Christian Joensen, som sammen med Jonas Lyngbek Thestrup startede Spiritium Cocktails i 2016.
Du kan her lære lidt om vores cocktail favoritter:
Mikkel: "Min yndlings cocktail må være cocktailen Rickey's Garden. Den byder på en helt unik smagsoplevelse, du ikke rigtig finder nogle andre steder, med dens friske smag af basilikum. Og derudover er ginnen fra Radius Distillery bare virkelig lækker! Når det kommer til klassiske cocktails er der en klokke klar favorit og det er Negroni!".
Teamet Mikkel og Jonas
Mikkel (til venstre) og Jonas (til højre). Billedet er fra Copenhagen Food Startup 2020.