Cocktail Inspiration

Julecocktails der med garanti skaber julestemning

Her finder du vores bud på 4 spændende og unikke juledrinks, inspireret af de velkendte julekrydderier og andre ingredienser vi forbinder med julen. Der er cocktails for enhver smag og til diverse anledninger, om det er cocktailen til velkomst, som erstatning til gløggen, eller bare til at nyde en søndag i advent.

Læs mere →


4 Tequila cocktails der vil få dig til at elske Tequila

Vi er vilde med Tequila i Spiritium, for Tequila er virkelig en unik spiritus, som, når den er lavet godt, smager fantastisk i cocktails. Vi har her samlet 4 skønne Tequila cocktails som du bare skal prøve! Vi tør godt vædde med, at hvis du normalt ikke er vild med Tequila, så er de virkelig en øjenåbner.

Læs mere →


Vores bud på 4 festlige nytårscocktails

Vil du servere festlige, spændende og eksklusive nytårsdrinks og -cocktails til dine gæster nytårsaften? Vi har samlet vores bud på drinks og cocktails, der vil gøre sig godt nytårsaften. Med udgangspunkt i, at der er mange forskellige præferencer inden for cocktails, har vi sørget for, at udvalget byder på noget for enhver smag.

Læs mere →


Vores bud på 5 lækre vodka cocktails

Her giver vi dig inspiration til gode drinks med vodka. Og du får selvfølgelig også opskrifterne med, så du kan lave dine drinks eller cocktails helt perfekt – uanset om du “bare” skal lave to, eller du får flere gæster, der skal forkæles med en lækker cocktail med vodka.  

Læs mere →