Classic

Vores bud på 5 lækre vodka cocktails

Her giver vi dig inspiration til gode drinks med vodka. Og du får selvfølgelig også opskrifterne med, så du kan lave dine drinks eller cocktails helt perfekt – uanset om du “bare” skal lave to, eller du får flere gæster, der skal forkæles med en lækker cocktail med vodka.  

Læs mere →


Vores 6 favorit cocktails med gin

Mange elsker gin – ofte ikke i sin rene form, men som et led i en god drink eller cocktail. Den mest velkendte og go-to drink er for mange en Gin & Tonic, eller G&T, men især også drinks med gin og lemon, så som den populære danske Gin Hass cocktail, er blevet alment kendt. Det er begge skønne og simple klassikere, der kan være gode på en varm sommerdag eller en aften i byen, men vi vil også komme med vores bud på andre spændende cocktails med gin, og forhåbentlig give dig en ny yndlings gin-cocktail. Mange har allerede...

Læs mere →


Daiquiri: En komplet guide til den ikoniske cocktailklassiker

Du er sandsynligvis bekendt med navnet Strawberry Daiquiri, men hvis du bliver tilbudt en Daiquiri og forventer at modtage den blendede cocktail lavet på frosne jordbær, må du forberede dig på en overraskelse. En klassisk Daiquiri er nemlig en helt anden cocktail end den Frozen Daiquiri, der er blevet så populær.

Læs mere →

Seneste Cocktails