Leveringsinformation

Leveringsinformation

Vi har her samlet al information omkring levering af cocktailpakker og medlemsforsendelser, så du nemt kan se, hvornår du kan forvente at modtage din bestilling.

Levering til jul og nytår

Jul: Sidste chance for bestilling, som med garanti leveres inden jul, er onsdag den 21. december kl 12.00.

Nytår: Sidste chance for bestilling, som med garanti leveres inden nytårsaften, er onsdag den 28. december kl 14.00.

Bestillinger placeret derefter, men inden den 29. december kl. 14.00, når med 98% sandsynlighed frem.

Der er mulighed for afhentning på vores lager den 29. og 30. december. Vælg dette som levering ved betaling eller skriv til os på chatten eller jonas@spiritium.dk for nærmere aftale. Adressen er Marielundvej 20, 2730 Herlev.

 

1 - 3 dages leveringstid

Vi sender pakker ud alle hverdage, med både GLS og PostNord. Som udgangspunkt sender vi alle bestillinger modtaget inden kl 12.00, ud samme dag, mens bestillinger derefter sendes den efterfølgende dag. Dog får vi ofte pakker med helt op til kl. 14, hvor vores afhentningen af pakker sker.

Der kan forekomme travle perioder, hvor en pakke kan være forsinket en enkelt eller to dage, men det er sjældent! Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 3020 8200 eller mail hej@spiritium.dk, hvis du har spørgsmål til leveringen af din bestilling, eller vil høre, om en bestilling kan nå frem til et givent tidspunkt.

 

Forsendelser med GLS

Vi sender pakker afsted med GLS mandag til fredag, og GLS har dag til dag levering i hele Danmark, medmindre der opstår uforudsete problemer.

Som noget forholdvist nyt, er GLS begyndt at levere pakker bestilt til pakkeshops både lørdag og søndag, så hvis du f.eks. bestiller fredag inden kl. 12 til levering i en GLS pakkeshop, så kan du hente den i pakkenshoppen allerede om lørdagen. Så kan du stadig nå at forkæle lørdagsgæsterne med skønne cocktails!

GLS er vores hurtigste leveringsmulighed.

 

Forsendelser med PostNord

Vi sender også PostNord forsendelser dagligt, som også har dag til dag levering i hele Danmark, medmindre der opstår uforudsete problemer.

PostNord leverer også pakker til pakkeshops både lørdag og søndag, så hvis du f.eks. bestiller fredag inden kl. 12 til levering i en PostNord pakkeshop, så kan du hente den i pakkenshoppen allerede om lørdagen.

Vi har ikke PostNord afhentning, og de fleste PostNord pakker hentes dermed først dagen efter bestillingen er modtaget, i den pakkeshop vi indleverer pakker i.

 

Medlemsforsendelser

Forsendelse til nye medlemmer

Ved tilmelding af Spiritiums Cocktailklub, vil din første cocktailpakke være månedens cocktail, som sendes med det samme og er fremme indenfor 1 - 3 dage.

Derefter fornyes dit medlemskab hver den 1. og sendes straks efter.

   

  Forsendelse til eksisterende medlemmer

  Månedens cocktail sendes straks efter den 1. i måneden, hvor medlemskabet fornyes. Er den 1. i måneden en weekend eller helligdag, så sendes pakkerne ud først kommende hverdag.

   

  Forsendelse af gaveabonnementer

  Første pakke i et gaveabonnement sendes som udgangspunkt den 1. i den efterfølgende måned, men det er altid muligt at ønske et andet leveringstidspunkt, ved at kontakte os på hej@spiritium.dk eller 3020 8200.

  Det vil sige, at bestiller du f.eks. d. 27. juli, sender vi den første pakke kort efter den 1. august, medmindre vi hører andet. Bestiller du den 3. juli, vil det fortsat være kort efter den 1. august, at vi sender. Efterfølgende vil pakken sendes hver den 1. i måneden.

  Vi sender den første pakke måneden efter, da vi nødig vil spolere overraskelsen, ved at sende gaven, før gaven reelt er givet - men husk, kontakt os endelig, hvis leveringen ønskes anderledes!