Firmagaver - Eksklusive danske cocktailpakker

  Cocktailpakke Firma Gave

Årets unikke firmagave - og den er dansk og lokal!

Vores cocktailpakker er fyldt med lækre danske og økologiske ingredienser til hjemmelavede cocktails.

Vores motto er nemlig, at det skal være nemt og sjovt for alle at lave lækre cocktails. Vores cocktailpakker kommer med alt, hvad du skal bruge inkl. opskrift og pynt, til at lave cocktails derhjemme. Det hele kommer i en fin gaveæske.

Hver cocktailpakke er sin helt egen og fyldt med spændende og unikke produkter, så vidt muligt fra lokale og økologiske producenter– og sommetider specialproduktioner, kun lavet til den specifikke cocktailpakke. Vi har et stort udvalg af cocktails, både de almindelig klassiske og de meget unikke udviklet af os eller bartendere fra byens in-steder, samt sæsontilpassede cocktails til f.eks. nytår og jul.

Udover cocktailene, så har vi også glas, barudstyr, snacks, m.v., så vi kan tilpasse gaveæsken lige til jeres behov.

Vi skræddersyr gerne pakker til jer, så har I særlige ønsker eller behov, f.eks. alkoholfri alternativer, så hjælper vi altid med det. Vi har sågar mulighed for at specialdesigne flasker med jeres eget logo (ved bestilling på min. 200 stk.).

Du kan se alle vores nuværende cocktailpakker her, men tøv ikke med at fange os for andre pakker, da vi altid har mulighed for at sammensætte særlige pakker og cocktails til jer. Det er også muligt at forudbestille årets jule- og nytårscocktail, samt årets adventskalender, som endnu ikke er lanceret, men som vi har udviklet.

Har I ligefrem en kendt firmafavorit eller et forhold til en speciel spiritus, udvikler vi også gerne en cocktail særligt til jer.

Vi kan lave cocktailpakker i alle prisklasser, helt ned til 120 kr. ex. moms pr pakke, og vi har ikke nogen minimumsbestilling.

Kontakt os nedenfor med jeres ønsker og vi vender tilbage med et par foreslag.

Vi glæder os til at høre fra dig