Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

 

1. Generelle oplysninger

Juridisk navn:  Spiritium Cocktails IVS

Organisationsform:  Iværksætterselskab

CVR-nr.:  36974516

Adresse:  Vardegade 24, 4. th., 2100 København Ø

E-mail adresse:  kontakt@spiritium.dk

Etableringsår:  2015

 

2. Kort om os (Spiritium Cocktails IVS)

  Spiritium Cocktails leverer cocktailpakker til døren med ingredienser til at lave minimum 6 stk. cocktails (isterninger er ikke inkluderet).

  Køb af cocktailpakker kan ske ved:

  1. Cocktailabonnement

  Som medlem (abonnent) af Spiritium Cocktails' cocktailabonnement får du en ny, limited cocktailpakke leveret til den første weekend i hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned - der er ingen binding, og du kan altid springe en måned over (senest den 20. i indeværende måned).

  2. Køb af enkelte cocktailpakker

  Som besøgende (ikke-abonnent) har du mulighed for at købe og få leveret en af vores tidligere måneders cocktailpakker til dig, eller en du holder af - så længe lager haves!

  Herudover, sælger vi også barudstyr, glas m.m.

   

  3. Priser og betaling

   Alle priser på hjemmesiden er i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms.

   Når du gennemfører et køb på hjemmesiden, vil beløbet blive trukket samme dag - dette gælder også ved tilmelding til vores cocktailabonnement. I de efterfølgende måneder vil betalingen for cocktailabonnementet blive trukket den 1. i hver måned.

   Eksempler:

   Cocktailabonnement:
   Tilmelder du dig vores cocktailabonnement den 7. juli, så vil beløbet blive trukket samme dag, den 7. juli (og cocktailpakken vil blive leveret til den første weekend i august måned). Næste betaling vil blive trukket den 1. september (og cocktailpakken vil blive leveret til den første weekend i september måned). Tredje betaling vil ske den 1. oktober osv....

   Køb af enkelt cocktailpakke:
   Gennemfører du et køb af en cocktailpakke den 7. juli (på spiritium.dk), så vil beløbet blive trukket samme dag, den 7. juli.

   Betaling kan ske med følgende betalingskort: Visa, Visa/Dankort, MasterCard og American Express.

    

   4. Levering (samt til- og afmeldingsfrist)

    Alle cocktailpakker leveres til døren i hele Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne.

    Prisen for levering afhænger af den valgte leveringsmetode.

    Leveringstid afhænger af, om det er et cocktailabonnement eller køb af enkelte cocktailpakker:

    1. Cocktailabonnement

    Ved tilmelding af cocktailabonnement får du en ny, limited cocktailpakke leveret til den første weekend i hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned - der er ingen binding, og du kan altid springe en måned over (senest den 20. i indeværende måned).

    For at sikre, at du modtager næste måneds cocktailpakke til den første weekend i næste måned, skal du tilmelde dig senest den 20. i indeværende måned.

    Eksempler:

    Senest den 19.
    Tilmelder du dig cocktailabonnementet den 7. juli, vil du modtage din første cocktailpakke med det samme.

    Efter den 19.
    Tilmelder du dig cocktailabonnementet den 20. juli, vil du modtage din første cocktailpakke den første weekend i august måned.

    - Du er velkommen til at kontakte os efter skæringsdatoen (den 20. i måneden), så skal vi nok se, om vi kan finde en løsning :)

    2. Køb af enkelte cocktailpakker

    Ved køb af enkelte cocktailpakker kan du forvente at modtage dine cocktailpakker inden for 1-3 arbejdsdage.

    Leveringstid kan afhænge af den valgte leveringsmetode.

    Hvis det haster (man kan jo blive tørstig), er du velkommen til at kontakte os - så skal vi nok se, hvad vi kan gøre.

     

    5. Databehandling

     Ved køb af varer på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig: navn, adresse og e-mailadresse. Disse oplysninger indsamles, registreres og behandles med det formål at kunne levere vores varer til dig. 

     Personoplysningerne registreres hos Spiritium Cocktails IVS og opbevares i to år, hvorefter oplysningerne slettes.

     Som registreret hos Spiritium Cocktails IVS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Har du nogen yderligere spørgsmål hertil, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt@spiritium.dk.

      

     6. Fortrydelsesret, reklamationsret og "spring over"

     Når du handler på vores hjemmeside (www.spiritium.dk / www.spiritium.com), har du:

     • 14 dages fortrydelsesret (jf. Købeloven). Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din ordre. Du skal derfor inden 14 dage fra modtagelse af ordren, give os meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb.
     • 24 måneders reklamationsret, i tilfælde af at der skulle være noget galt med din vare. Du skal i den forbindelse give os meddelelse herom indenfor ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved varen. Der gøres opmærksomt på, at der er tale om salg af bl.a. fødevarer (cocktailpakker indeholdende spiritus, sirupper m.v.), hvorfor varernes holdbarhedsdato skal iagttages.

     "Spring over" (kun for abonnenter):

     • Som en ekstra service, tilbyder vi vores abonnenter at "springe en måned over" lige så ofte de vil - dvs. hvis man f.eks. ved, at man skal på ferie i juli, så kan man logge ind på sin profil på vores hjemmeside (spiritium.dk) og vælge "Spring over" ud for juli måned, og så modtager man ikke en cocktailpakke i juli måned (og der trækkes selvfølgelig heller ikke betaling for juli måned). Herefter fortsætter abonnementet som før, og man modtager således næste cocktailpakke i august måned. Brug af "Spring over"-funktionen skal ske senest den 20. i indeværende måned.

     Eksempler:

     Senest den 20.
     Benyttes "Spring over"-funktionen for juli måned den 7. juli, vil du først modtage din næste cocktailpakke den første weekend i august måned.

     Efter den 20.
     Benyttes "Spring over"-funktionen for juli måned den 21. juli, vil du modtage en cocktailpakke den første weekend i august måned.

      

     Meddelelse om fortrydelsesret og reklamationsret gives på e-mail: kontakt@spiritium.dk.

      

     7. Returnering og ansvar

      Ønsker du at returnere din ordre, skal du sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

      Ordren sendes retur til: Vardegade 24, 4. th., 2100 København Ø.

      Ved tilbagelevering, afholder du selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen. Herudover, er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 

      Der gøres opmærksomt på, at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

       

      8. Klagemuligheder

       Hvis du ønsker at klage over dit køb, kan du rette henvendelse på e-mail: kontakt@spiritium.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, har du altid mulighed for at indgive en klage til et relevant nævn på området. 

       En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

       EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail: kontakt@spiritium.dk.

        

       9. Kontakt

        Hvis du har nogen spørgsmål, kommentarer, ris, ros m.v., er du altid meget velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt@spiritium.dk

        Vi modtager også gerne forslag til cocktails, ingredienser, mulige samarbejder, events m.fl.

         

        10. Ændringer

         Der gøres opmærksomt på, at handelsbetingelserne til enhver tid kan ændres ensidigt af Spiritium Cocktails IVS.

          

         11. Lov og værneting

          Eventuelle uoverensstemmelser afgøres efter dansk ret ved danske domstole.

          - Man kommer langt med dialog, så vi håber da at kunne finde en løsning inden :)