Gin

Julecocktails der med garanti skaber julestemning

Her finder du vores bud på 4 spændende og unikke juledrinks, inspireret af de velkendte julekrydderier og andre ingredienser vi forbinder med julen. Der er cocktails for enhver smag og til diverse anledninger, om det er cocktailen til velkomst, som erstatning til gløggen, eller bare til at nyde en søndag i advent.

Læs mere →


Vores bud på 4 festlige nytårscocktails

Vil du servere festlige, spændende og eksklusive nytårsdrinks og -cocktails til dine gæster nytårsaften? Vi har samlet vores bud på drinks og cocktails, der vil gøre sig godt nytårsaften. Med udgangspunkt i, at der er mange forskellige præferencer inden for cocktails, har vi sørget for, at udvalget byder på noget for enhver smag.

Læs mere →


Vores 6 favorit cocktails med gin

Mange elsker gin – ofte ikke i sin rene form, men som et led i en god drink eller cocktail. Den mest velkendte og go-to drink er for mange en Gin & Tonic, eller G&T, men især også drinks med gin og lemon, så som den populære danske Gin Hass cocktail, er blevet alment kendt. Det er begge skønne og simple klassikere, der kan være gode på en varm sommerdag eller en aften i byen, men vi vil også komme med vores bud på andre spændende cocktails med gin, og forhåbentlig give dig en ny yndlings gin-cocktail. Mange har allerede...

Læs mere →