Vores bud på 4 festlige nytårscocktails

Vores bud på 4 festlige nytårscocktails

Vil du servere festlige, spændende og eksklusive nytårsdrinks og -cocktails til dine gæster nytårsaften? Vi har samlet vores bud på drinks og cocktails, der vil gøre sig godt nytårsaften. Med udgangspunkt i, at der er mange forskellige præferencer inden for cocktails, har vi sørget for, at udvalget byder på noget for enhver smag.

For at gøre det nemt at lave lækre cocktails til en festlige nytårsaften derhjemme, er det muligt få alle cocktailene som en Spiritium cocktailpakke. En cocktailpakke indeholder alle de nødvendige ingredienser, for at lave minimum 6 kvalitetscocktails. Så undgår du at skulle på jagt efter den helt rigtige likør, sirup, citrusfrugt eller anden ingrediens, der er essentiel for at gøre din cocktail perfekt.

Er du helst fri for at vælge blandt de mange cocktail-muligheder? Så kan du også vælge vores eksklusive nytårspakke, som vi lancerer hvert år op til nytår. Nytårspakken indeholder alt du skal bruge for at kreere 10 festlige og smagfulde cocktails, du kan servere for dine gæster nytårsaften. Læs mere om årets helt unikke nytårscocktail her.

Mangler du lækre, farvestrålende gourmetsnacks til timerne før og efter nytårsmiddagen? Eller et cocktailshaker sæt, så du er helt klar til at mixe de bedste nytårscocktails? Så besøg vores side for snacks og tilbehør og bliv inspireret. 

 

Nytårsdrinks og -cocktail opskrifter til et nytår med kulør

Nytårsaften er for de fleste lige med fest og farver – og farverige cocktails i kontrast til champagnen. Og er du mere til en black 'n' white nytårsudsmykning, vil de farverige cocktails også stå flot ud mellem den mere ensfarvede pynt. Herunder finder du opskrifter til vores bud på eksklusive og lækre nytårsdrinks og -cocktails.

 

Nytårscocktailen 2022: Appley New Year

Appley New Year

Årets nytårscocktail Appley New Year er selvfølgelig på listen over must-have nytårscocktails!

Cocktailen byder på en smagsoplevelse af gin, æble, marcipan og bobler. Og nå ja - og så selvfølgelig glimmer til at stråle om kap med dig på årets sidste aften.

Andersen Winery står bag den eksklusiv mousserende æblevin i cocktailen, der er fremstillet af tidligt høstede danske Discovery æbler, som giver vinen en skøn og frisk syrlighed.

Den mikses med en særligt produceret gin fra Bornholm Distillery, som vi i samarbejde har specialudviklet til nytårscocktailen og har noter af bl.a. æble, tonkabønner og timutpeber.

For at give cocktailen sin sødme, og velkendte undertoner af marcipan, tilsættes en smule ekstra sød marcipan-likør 'Not Amaro', som også er specialproduceret til nytårscocktailen af danske A Verre.

Intet nytår uden glimmer, så nytårscocktailen har i år fået spiselig guldglimmerkant til at fuldende nytårslooket og imponere dine gæster.

Ingredienser

 • 2,5 cl London Dry Gin fra Bornholm Distillery (Limited Edition)
 • 1 cl Not Amaro fra A Verre
 • 1 cl Økologisk Citronsaft
 • 7,5 cl Mousserende Æblevin 'Discover' fra Andersen Winery
 • Pynt: Sukker og Guldstøv (spiselig)

Bestil Appley New Year cocktailpakken

 

Golden Royaltea

Golden Royaltea
En Golden Royaltea vil med garanti være lækkert og dekadent blikfang til nytårsfesten. Det gyldne og skummende udtryk kombineret med en honningsød og syrlig smag gør cocktailen til den ideelle nytårsdrink.
Opskriften er egentlig en krydsning mellem French 75 og den klassiske cocktail Bee’s Knees. Golden Royaltea er en let og frisk drink, der pibler let på tungen med fokus på smag, kvalitet og selskabelighed. Med andre ord den perfekte drink til nytårsaften.
Cocktailen består af Copenhagen Sparkling Tea, LSD Gin, Atzen honning og citronsaft. Til sidst, men ikke mindst, pyntes drinken med spiseligt guldstøv for at understrege den festlige atmosfære bag cocktailen.

Ingredienser

 • 8 cl  Økologisk Copenhagen Sparkling Tea, Blå
 • 2,5 cl Økologisk Gin fra Local Spirits Distilled
 • 1,5 cl Honningsirup fra Atzen Honning, Rømø
 • 2 cl Økologisk Citronsaft
 • Pynt: Guldstøv (spiseligt)

 

Caffe d' Amalfi

Caffe d' Amalfi

Caffé d’Amalfi er en frisk kaffebaseret cocktail, der formår at balancere aromatisk kaffe med frisk, sød limoncello. Cocktailen består af en økologisk limoncello (Lemon Says Hello) og en økologisk kaffelikør (Bad Boy) fra danske Bad Company Spirits, espresso (Zero Iced Espresso) fra danske BOLD Drinks og en tørret halv citronskive til at pynte cocktailen.

Caffé d’Amalfi er udviklet af Ulrich Deleuran Steffensen, der er barmanager hos Unda i Horsens og dobbelt europamester i cocktails (2016 og 2017). Caffé d’Amalfi er et twist på den legendariske after-dinner cocktail Espresso Martini, der er en aromatisk kaffebaseret cocktail bestående af vodka, kaffelikør og espresso, som siden slutningen af 1980’erne har hjulpet med at holde hyggelige stunder kørende. I stedet for vodka, indeholder Caffé d’Amalfi en limoncello lavet på citronskaller fra Amalfikysten.

En helt oplagt nytårscocktail, som giver nyt liv til den klassiske Espresso Martini og holder festen kørerende endnu længere.

Ingredienser

 • 3 cl Økologisk Limoncello, Lemon Says Hello
 • 3 cl Økologisk Bad Boy Kaffelikør
 • 6 cl BOLD Zero Iced Espresso
 • 1 stk. Tørret Halv Citronskive

Bestil Espresso Martini Elskeren cocktailpakken

 

Den anderledes nytårscocktail: Pornstar Martini

Pornstar Martini
Pornstar Martini er en lidt anderledes nytårscocktail, som er super festlig og smagfuld, med en boblende sidevogn. Det frække og udfordrende navn er kommet til drinken, idet skaberen af den tænkte, at det nok er en sådan slags cocktail, man vil kunne se pornostjerner have i hånden. Det er altså en nytårscocktail til de vovede personer, der nyder smagen af unik luksus.
En Pornstar Martini, der også går under navnet Maverick Martini, indeholder vodka, passionsfrugt, limesaft og bobler. Den garvede cocktail-connoisseur vil med det samme indvende, at Martinis ikke traditionelt set indeholder vodka, men gin. Cocktailen serveres blot typisk i et Martiniglas for et frækt og dekadent udtryk. 
Spritiums forslag til en lækker Pornstar Martini til nytårsaften består af vodka med noter af lakrids, passionsfrugt mixer, økologisk limesaft og tørrede skiver af passionsfrugt. Dertil en sidevogn af boblende Prosecco Brut for at cementere følelsen af fest og glade stunder – helt i tråd med alt det vi forbinder med en fantastisk nytårsaften.

Ingredienser

 • 5 cl Økologisk Lakridsrodsvodka fra Wild Distillery
 • 4 cl Passion Mixer fra Sorring Bær
 • 1,5 cl Økologisk Limesaft
 • 3 cl Prosecco Brut fra Bacio della Luna
 • 1 stk. Tørret Passionsfrugtskive

Bestil Pornstar Martini Cocktailpakken


Hvis du søger ideer til andre spændende cocktails, kan du gå på opdagelse i vores mange cocktail opskrifter. Her kan du finde cocktails med netop de ingredienser, du kan lide.
 

Spiritiums Cocktailklub

Skal du prøve noget nyt i det nye år? Så bliv medlem af Spiritiums cocktailklub. Hver måned lancerer vi en ny og spændende cocktailpakke. I pakken er der alt, hvad du skal bruge for at lave månedens cocktail – altid med ingredienser af højeste kvalitet, samt fokus på økologisk og lokalt, så vidt det er muligt.
Som medlem af Spiritiums cocktailklub får du adgang til en lang række fordele hos producenter og cocktailbarer samt særlige Spiritium-rabatter m.m. Du kan vælge at få leveret månedens cocktailpakke hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned. Læs mere om Spiritiums cocktailklub og vores cocktailabonnementer her.
Hos Spiritium går vi højt op i vores kundeservice og gør alle dage vores bedste for at levere de bedste cocktailpakker til dig – altid i kombination med ny og spændende cocktail-inspiration. Du kan se vores andre tilfredse kunders anbefalinger her.

Ældre posts Nyere posts