Cocktails

Tea & Tea - En cremet og frisk oolong-te cocktail

Tea & Tea er en kompleks smags-eksplosion af en cocktail (Tea & Tea / TNT, get it?...), der består af en håndfuld lækre produkter fra det danske destilleri og bryggeri A Verre.

Læs mere →


Not-A-Whisky Sour - Et fremtids-twist på den klassiske Whiskey Sour

Not-A-Whisky Sour er en cocktail i sour-kategorien, der balancerer syrlighed, sødme og komplekse urtenoter. Cocktailen består af en specialproduceret spiritus fra EtOH Spirits kaldet Ficus Spritus, økologisk citronsaft, økologisk sukkersirup fra Sorring Bær, Angostura Bitter og et maraschinokirsebær til at pynte cocktailen (cherry on top).

Læs mere →


Butterfly Effect - En flot og læskende sommercocktail

Butterfly Effect er en flot og læskende cocktail med noter af mandarin, klementin og appelsin. Cocktailen består af en infuseret Tequila (The Butterfly Cannon ”Blue”), økologisk limesaft, en specialudviklet orange curacao sirup fra Sorring Bær med appelsinskal og citronskal, økologisk sodavand med mandarin og appelsin fra Fatdane, samt blåt og hvidt stribet papirsugerør.

Læs mere →


Champs-Danois - En cocktail der hædrer det store cykelløb

Champs-Danois er en citronfrisk cocktail på æblebrændevin med komplekse urtenoter. Cocktailen består af en økologisk æblebrændevin (Apple Moonshine) fra Copenhagen Winery, der er lavet på danske æbler og lagret på egetræsfade i 3 år, økologisk citronsaft, økologisk sukkersirup fra Sorring Bær, Chartreuse Verte, Angostura Bitter og dansk-fransk flag med klemme til at pynte cocktailen.

Læs mere →