Cocktails

Blackthorn Fizz - en cocktail med dyb smag af sloe gin

Blackthorn Fizz er en frisk, boblende cocktail med frugtige noter af slåenbær, der afsluttes med noter af bl.a. ingefær og bitterhed fra kinabark. Cocktailen består af sloe gin (slåenbærgin) fra danske Copenhagen Winery, økologisk citronsaft, tonicsirup fra danske Samsø Madsnedkeri, ekstra brusende danskvand (”Mega Brus”) fra Bornholms Kildevand og en tørret citronskive til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Grapefruit-Ish - en bitter-sød alkoholfri GinISH cocktail

Grapefruit-Ish er en frisk cocktail til den bitter-søde side med noter af bl.a. æble, havtorn og citron. Cocktailen består af en alkoholfri gin fra ISH (London Botanical Spirit, <0,5% alkohol), økologisk rød grapesaft fra Søbogaard, en æble/havtorn sirup med citron fra Samsø Landkøkken, Angostura Bitter (med alkohol) og en halv skive tørret rød grapefrugt.

Læs mere →


Love Potion - en ægte kærlighedscocktail med gin og jordbær

Love Potion er en frisk, jordbær-sød cocktail med et strejf af litchi (kærlighedsfrugt). Cocktailen består af gin fra danske Elg Gin (No. 4) med enebær, koriander, gulerod og et ekstrakt af violette gulerødder fra Lammefjord i Odsherred, litchi nektar, økologisk jordbærsirup fra Sorring Bær, økologisk citronsaft og tørrede jordbærskiver til at fuldende cocktailens look – En cocktail, der smager lige så godt, som den ser ud!

Læs mere →


Rumfather Fahioned - en sammensmeltning af cocktailene Godfather and Old Fashioned

Rumfather Fashioned er en kraftig, krydret sippe-cocktail inspireret af cocktailklassikerne Godfather og Old Fashioned. Rumfather Fashioned består af en mørk rom fra Fanø Skibsrom (Havmanden), en specialproduceret aromatiseret mandel likør (Not Amaro) fra københavnske A Verre, økologisk sukkersirup fra Sorring Bær, Angostura Bitter og en tørret appelsinskive.

Læs mere →