Strawberry Symphony

Strawberry Symphony

Strawberry Symphony - en unik mousserende og jordbærsød cocktail

Strawberry Symphony er en boblende, jordbærsød cocktail med noter fra bl.a. mandarinblad, figenblad og solbærknopper. Cocktailen består af en specialtappet spiritus (Symphony 6) fra Empirical, økologisk jordbærsirup fra BITE, alkoholfri mousserende hvidvin (Château del ISH, Espumante) fra ISH, samt tørrede laurbærblad og klemme til at pynte cocktailen.

Empiricals Symphony 6 er en unik spiritus bestående af bl.a. citronblad, mandarinblad, figenblad, kaffeblad, Vetiver, ambrette frø og solbærknopper, der samlet giver cocktailen en kompleks duft- og smagsprofil samt bidrager til en flot sommerlig farve. Den aromatiske kraft fra blade har altid været af fascination for Empirical, og den fascination dykkede Empirical helt ned i, da de skabte Symphony 6, som udforsker potentialet i ofte underudnyttede blade.

Cocktailen toppes med en alkoholfri mousserende hvidvin fra ISH (Château del ISH, Espumante), lavet på Airén druer fra Spanien, med søde noter af fersken samt en velafbalanceret syre. Brugen af alkoholfri mousserende hvidvin, gør, at der i denne cocktail kan skrues lidt op for indholdet af spiritus, med øget smag af Symphony 6 til følge, uden at cocktailen bliver alt for kraftig på alkoholen, samtidig med at cocktailen stadig får de smagfulde vinøse noter.

 

Sådan gør du

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

  • 4 cl Symphony 6 fra Empirical
  • 2,5 cl Økologisk Jordbærsirup fra BITE
  • 8 cl Château del ISH, Espumante, fra ISH
  • Pynt: Tørrede Laurbærblade og Klemme

Opskrift

  1. Fyld et glas (hvidvinsglas) helt op med isterninger (cubes).
  2. Hæld Symphony 6 og jordbærsirup i glasset, og rør rundt.
  3. Top med alkoholfri mousserende hvidvin (Château del ISH, Espumante).
  4. Rør forsigtigt ingredienserne sammen, og top evt. med ekstra isterninger.
  5. Pynt med tørret laurbærblad og klemme, og nyd cocktailen i godt selskab!

 

BESTIL STRAWBERRY SYMPHONY COCKTAILPAKKEN


Ældre posts Nyere posts