Vores bud på 5 lækre vodka cocktails

Vores bud på 5 lækre vodka cocktails

Vi har her samlet en masse inspiration til gode drinks og cocktails med vodka. Og du får selvfølgelig også 5 bud på lækre opskrifter med vodka, så du kan lave dine cocktails helt perfekt – uanset om du hurtigt lige skal lave to til fredag aften, eller du får flere gæster, der skal forkæles med en lækker cocktail med vodka.

 

Espresso Martini

Espresso Martini

Vi starter selvfølgelig med en af de absolut mest populære vodka cocktails, nemlig Espresso Martini. Denne lækre, kaffebaserede cocktail kender de fleste, og er en skøn after-dinner servering.

Vi har i denne udgave givet Espresso Martinien et Spiritium tvist, ved at tilføje en smule mørk agavesirup, for at give cocktailen lidt mere sødme. Derudover er espresso-elementet i denne udgave blevet erstattet af cold brew kaffe, der giver en blød, let og mindre bitter helhedsoplevelse.

Find opskriften på vores Espresso Martini her.

 

Pornstar Martini

Pornstar Martini

Pornstar Martini er en frisk passionsfrugtcocktail, der, med en kombination af tropisk passionsfrugt, noter af vanilje, en sidevogn af mousserende vin eller champagne, og et vovet navn, har formået at blive en moderne cocktailklassiker på rekordtid. 

Vi har tilladt os, at gøre drinken en anelse mere lakrids ved at bruge vodka destilleret på lakridsrod fra danske Wild Distillery, som giver en undertone af lakrids til den friske passionsfrugt. For at give cocktailen ekstra balance tilføjer vi et friskt element ved at bruge en Passion Mixer fra danske Sorring Bær med passionsfrugt og økologisk vanilje, og økologisk limesaft. Til sidste pyntes cocktailen med en tørret passionsfrugtskive og serveres med en sidevogn af mousserende vin.

Find opskriften på Pornstar Martini her.

 

Bearly Smokey

Bearly Smokey

Bearly Smokey er en lidt atypisk vodka cocktail, men byder også på noget helt unikt du sjældent finder i netop vodka. Cocktailen er nemlig lavet en på en røget "vodka" - og grunden til anførselstegnene er, at det faktisk ikke teknisk set må kaldes en vodka af selv samme årsag.

Cocktailen byder dog på en spændende smagsoplevelse, med kraftig solbærsmag, undertoner af røg, sød agave og en let syrlighed fra lime - toppet med danskvand for at gøre cocktailen læskende.

Lad dig ikke skræmme af røgen - dette er en lækker og frisk cocktail!

Find opskriften på Bearly Smokey her.

 

Cold Killer

Cold Killer

Cold Killer er en kraftig og smagfuld cocktail bestående af vodka, ingefærmarmelade, citronsaft og en lemonade lavet på bl.a. citronsaft, rørsukker, honning, frisk ingefærsaft og frisk citrongræs.

Cold Killer er en sand favorit blandt vores medlemmer, hvor især den friske ingefær kombineret med lemonade har taget mange med storm!

Find opskriften på vores Cold Killer her.

 

Bærly Orange

Bærly Orange

Bærly Orange er en sand sommercocktail med fuld smæk på bær og applesin. Cocktailen er selvfølgelig lavet på vodka, og kombineret med en særlig sommerbærsirup bestående af jordbær, hindbær og brombær, som giver cocktail masser af lækker bær-smag. Derudover bliver cocktailen mixet med appelsinsaft og orange bitter, for at styrke appelsinsmagen i cocktailen.

En must-try cocktail i sommervarmen, som byder på en eksplosion af friskhed og bær.

Find opskriften på vores Bærly Orange her.

 

Vil du gerne prøve noget nyt og være sikker på, at du har alle de rigtige ingredienser til den perfekte cocktail? Så kan du finde inspiration i vores mange cocktailpakker, hvor du få alt du behøver, for at lave en perfekt cocktail.

 

Sæt kulør på tilværelsen med Spiritiums Cocktailklub

Vi håber at vodka-opskrifterne vil inspirere dig til at skabe lækre cocktails og gode smagsoplevelser derhjemme. Tilmelder du dig Spiritiums Cocktailklub, får du et eksklusivt cocktailabonnement, der giver dig alt hvad du skal bruge til hjemmelavede cocktails, af højeste kvalitet, måned efter måned.

I Spiritium går vi højt op i vores kundeservice og gør altid vores bedste for at levere de bedste cocktailpakker og cocktail-inspiration til dig. Du kan se vores kunders anbefalinger her.

 

TILMELD DIG COCKTAILKLUBBEN HER


Ældre posts Nyere posts