Un Verre Rouge

Un Verre Rouge

Un Verre Rouge - en unik cocktail udviklet af cocktailbaren Kyros & Co.

Un Verre Rouge er rubinrød, klementinsød og en anelse bitter - præcis som julen!

Et unikt samarbejde med cocktailbaren Kyros & Co.

Vi kan nu endelig løfte sløret for et aldeles spændende samarbejde. Vi har nemlig slået os sammen med Kyros & Co., som er en af Københavns bedste og mest eksperimenterende cocktailbarer, om at skabe en julecocktailpakke ud over det sædvanlige. Cocktail såvel som cocktailbar, er et absolut must-try for alle cocktailentusiaster!

Samarbejdet har - udover gode venskaber og sjove øjeblikke - resulteret i en cocktail, der emmer af juleduft og decemberhygge, og den vil uden tvivl imponere selv de mest cocktail-garvede julegæster.

Alle ingredienser i cocktailpakken er produceret af Kyros & Co., der destillerer dem ved brug af deres (laboratorie)maskiner på den intime bar i indre København - Håndværk, når det er allerbedst! (Tak Christian Tang aka. Man of Taste).

Cocktailen er navngivet efter sin flotte, dybe rubinrøde farve og består af: A Verre Nûit, A Verre Buchu Cascara, Amaro Rouge, klementinparfume og en halv skive tørret klementin - En bitter-sød og botanisk smagende cocktail, der er svær at sætte ord på, men endnu sværere at få nok af!

A Verre Nûit er en botanisk brygget drik, der både kan fungere som substitut for alkohol og tilsættes alkohol. Hertil indgår A Verre Buchu Cascara, der er en "free form spirit", hvilket betyder, at den ikke kan kategoriseres under en af de almindelig kendte spiritusser (gin, lys rom, vodka etc.). Dertil har vi Amaro Rouge, som er en krydderlikør produceret af restproduktionen af de botanisk bryggede drikke. Ingen cocktail uden garnish, derfor er årets julecocktail selvfølgelig toppet med en halv tørret klementinskive, og givet et pift klementinparfume, for at julekræse om smage-, dufte- og synssansen.

Tip: Prøv eventuelt A Verre Nûit med en god tonicvand for et alkoholfrit alternativ, eller i et glas mousserende vin, for at spice din næste velkomstdrink lidt op.

 

Sådan gør du

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

  • 7,5 cl A Verre Nûit
  • 3,5 cl A Verre Buchu Cascara
  • 1 cl Amaro Rouge
  • 1 stk. Halv Tørret Klementinskive
  • 1-2 Spray Klementinparfume

 

Opskrift

  1. Fyld et glas (Lowball) helt op med isterninger (cubes).
  2. Hæld A Verre Nûit, A Verre Buchu Cascara og Amaro Rouge i glasset.
  3. Rør ingredienserne sammen til cocktailen bliver kold.
  4. Pynt cocktailen med 1 stk. halv tørret klementinskive, og spray klementinparfume på.
  5. Nyd cocktailen i godt selskab!

 

Bliv medlem af Cocktailklubben og oplev cocktails som denne!

Bliv medlem


Ældre posts Nyere posts