Coconuts About You

Coconuts About You

Coconuts About You - en julet sammensmeltning af kokos, kirsebær og mandel

Coconuts About You er en cremet sippecocktail med smag af kokos, kirsebær og marcipan. Cocktailen består af en specialtappet spiritus (The Plum, I Suppose) fra Empirical, økologisk kokosmælk fra Urtekram, Amarena kirsebærlage fra Tørsleffs, en speciallavet flødebolle fra fynske Sweetnorth, beliggende i Haarby, og pyntet med en smule Amarena kirsebærlage på toppen af cocktailen. Pynt evt. også med Amarena kirsebær.

The Plum, I Suppose er en spiritus med duft og smag af bl.a. marcipan og bitter mandel, der kommer fra brugen af kernen i blommesten. Dertil indgår destilleret morgenfrue kombucha, der giver florale og garvesyre noter, der minder om blommeskind. Forbindelsen til blomme, og nok det faktum at der ikke er noget frugt i spiritussen, er baggrunden for navnet, The Plum, I Suppose - en reference til Robert Frosts digt “The Rose Family”.

I Coconuts About You bruges en flødebolle til at give cocktailen en ekstra cremethed og sødme. Chokoladen på flødebollen opløses kun i mindre grad, hvorfor vi anbefaler, at man fine strainer cocktailen - dvs. at man hælder shakerens indhold op i glasset gennem en fin si. Det giver cocktailen et flot, smooth finish uden for mange stykker chokolade og isterninger.

Tip: I stedet for at køle dine glas ned ved brug af isterninger, kan du også køle dem ned i køleskab eller fryser, kort forinden du skal bruge dem (det sparer lidt isterninger).Sådan gør du

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

  • 5 cl The Plum, I Suppose fra Empirical
  • 3 cl Økologisk Kokosmælk fra Urtekram
  • 1,5 cl Amarena Kirsebærlage
  • 1 stk. Økologisk Flødebolle
  • Pynt Amarena Kirsebærlage

Opskrift

  1. Fyld et glas (Nick & Nora) op med isterninger (se tip foroven).
  2. Hæld The Plum, I Suppose, kokosmælk, kirsebærlage og flødebolle i en shaker.
  3. Fyld shakeren helt op med isterninger (cubes), og ryst til shakeren føles iskold.
  4. Tøm glasset for isterninger, og hæld (fine strain) shakerens indhold op i glasset.
  5. Pynt med kirsebærlage på toppen, og nyd cocktailen i godt selskab!

 

Prøv cocktails som denne som medlem af Cocktailklubben.

BLIV MEDLEM HER


Ældre posts Nyere posts