Strawberry Cooler

Strawberry Cooler

Strawberry Cooler - en læskende jordbær-rosé cocktail

Strawberry Cooler er en mild og lækker jordbærcocktail baseret på russisk premium vodka, rosévin, jordbærsirup, citronsaft og danskvand til at toppe med. Cocktailen er udviklet af Spiritiums eget cocktailteam som en hyldest til varme somre med jordbær og rosé – Den kan nydes på alle tidspunkter af døgnet, f.eks. under den bagende sol, til solnedgangen eller rundt om lejrbålet (ah, sommer).

Hvad er en Cooler?

Cooler, spirit-cooler, wine-cooler og alcopop (en sammensætning af alkohol og pop – et engelsk ord for sodavand) er betegnelser for ofte farverige og søde, færdigblandede cocktails med en relativ lav alkoholvolumen. Disse var særligt populære i 80’erne og 90’erne og findes fortsat under et væld af mærker og smagsvarianter. Strawberry Cooler er vores bud på en lækker og potent spirit & wine-cooler, hvor du samtidig får tilfredsstillelsen af at lave den fra bunden selv.

Tip: Da Strawberry Cooler skal stirres (røres), og ikke shakes, kan du med fordel lave cocktailen i større mængder, f.eks. i en punchbowle med masser af isterninger (cubes) – På den måde overlader du skænke-arbejdet til dine gæster (så du har mere tid til at slappe af i solen – Selv tak).

 

Sådan gør du

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

  • 5 cl Tovaritch! Vodka
  • 4 cl Diamond Hill Rosévin
  • 3 cl Sweet Samsø Jordbærsirup
  • 2 cl Økologisk Citronsaft
  • 4 cl Danskvand
  • 2 stk. Tørrede Jordbærskiver

 

Opskrift

  1. Fyld et gin-glas eller spritzglas helt op med isterninger (cubes).
  2. Hæld vodka, rosévin, jordbærsirup og citronsaft i glasset, og rør forsigtigt rundt.
  3. Top cocktailen med danskvand.
  4. Pynt med 2 stk. tørrede jordbærskiver, og nyd cocktailen i godt selskab!

 

Bliv medlem af Cocktailklubben og oplev cocktails som denne!

Bliv medlem


Ældre posts Nyere posts