Mellow Potion

Mellow Potion

Mellow Potion - en frisk ingefær cocktail der får dig ned i gear

Mellow Potion er en spændende, læskende cocktail med smag af bl.a. grøn te og ingefær samt urtede noter. Cocktailen består af en vodka (Our London) fra Our Vodka, en specialproduceret økologisk grøn te sirup (sencha sirup) fra danske Sorring Bær, økologisk limesaft, Liquore Strega (italiensk urtelikør), økologisk ingefær-kombucha (Ginger) fra danske Læsk og sidst, men ikke mindst, citronperler med italiensk citronsaft og sugerør til at pynte cocktailen - En cocktail skabt til at stimulere sanserne og få dig ned i gear (mellow).

Liquore Strega er en italiensk urtelikør, bestående af omkring 70 urter og krydderier fra hele verden, som får sin gule farve fra brugen af safran. Likøren er produceret siden 1860 i Benevento, Italien, ca. 50 kilometer nordøst fra Napoli. Navnet (Strega) betyder “heks” på italiensk og hænger sammen med legenden om byen Benevento som det tidligere sæde for hekseritualer - her skulle hekse fra hele verden have samledes om natten om et magisk valnøddetræ og have skabt en trylledrik (potion), der forenede par for evigt, hvis de drak den.

Cocktailen er pyntet med citronperler, der ligger under den såkaldte kategori frugtcaviar, som er blevet meget populært på den gastronomiske scene og som, udover at være flot pynt på cocktails, giver en lille citroneksplosion i munden, når de popper.Sådan gør du

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

  • 4 cl Vodka, Our London, fra Our Vodka
  • 2,5 cl Økologisk Sencha Sirup fra Sorring Bær
  • 1,5 cl Økologisk Limesaft
  • 0,5 cl Liquore Strega
  • 8 cl Økologisk Ginger Kombucha fra Læsk
  • Pynt Citronperler og Sugerør

Opskrift

  1. Fyld et glas (Highball) helt op med isterninger (cubes).
  2. Hæld vodka, sencha sirup, limesaft og Liquore Strega i glasset.
  3. Rør ingredienserne sammen, top med kombucha, og rør igen forsigtigt.
  4. Pynt med citronperler og sugerør, og nyd cocktailen i godt selskab!

 

Bestil Mellow Potion som cocktailpakke her.

BESTIL MELLOW POTION COCKTAILPAKKEN


Ældre posts Nyere posts