Apple Pie

Apple Pie

Apple Pie - en sød og krydret æble-kanel cocktail

Apple Pie er en krydret og saftig æblemost-cocktail med noter af bl.a. vanilje og kanel. Cocktailen består af en dansk krydret mørk rom, koldpresset æblemost fra sprøde danske æblesorter, økologisk limesaft, dansk økologisk vaniljesirup (indeholdende et stykke økologisk bourbonvaniljestang, der giver smagen), kanelsirup og en krydderiblanding (bestående af cassia, rørsukker, kanel, kardemomme og nelliker) til at pynte kanten af glasset. Cocktailen har fået sit navn fra sin smag af æble, kanel og vanilje, der leder tankerne hen på et lækkert stykke æbletærte.

Om rommen Great Dane Spiced

I Apple Pie bruges den mørke rom Great Dane Spiced (Barrel Aged), der er blevet til ved at lægge to kilo fed bourbonvanilje, kanelstænger, stjerneanis og et par håndfulde nelliker i en tønde med Great Dane Rum (en klassisk sød rom i caribisk stil med et eksklusivt blend af rom fra destillerier i Guatemala, Den Dominikanske Republik, Barbados, Jamaica og Panama) og sødet med karamelliseret muscovadosukker – Alt i alt en utrolig spændende og smagfuld mørk rom! 

Tip: Pynt ved at væde kanten af glasset og vende halvdelen af kanten i krydderiblandingen (Økologisk ĀŠĀ Drys) – Det giver mulighed for at drikke af glasset uden at få krydderiblanding i munden, samtidig med at det tilføjer ekstra duft til cocktailen.

 

Sådan gør du

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

 • 4 cl Great Dane Spiced
 • 4 cl Koldpresset Æblemost
 • 1,5 cl Økologisk Limesaft
 • 1,5 cl Økologisk Vaniljesirup
 • 0,5 cl Kanelsirup
 • Pynt Økologisk ĀŠĀ Drys

 

Opskrift

 1. Fyld et glas (Lowball) helt op med isterninger (cubes) – Se Tip ovenfor vedr. pynt.
 2. Hæld mørk rom, æblemost, limesaft, vaniljesirup og kanelsirup i en shaker.
 3. Fyld shakeren helt op med isterninger, og ryst kraftigt, til shakeren føles kold.
 4. Hæld shakerens indhold op i glasset.
 5. Nyd cocktailen i godt selskab!

 

Bliv medlem af Cocktailklubben og oplev cocktails som denne!

Bliv medlem


Ældre posts Nyere posts