Vores 6 favorit cocktails med gin

Vores 6 favorit cocktails med gin

 

Mange elsker gin – ofte ikke i sin rene form, men som et led i en god drink eller cocktail. Den mest velkendte og go-to drink er for mange en Gin & Tonic, eller G&T, men især også drinks med gin og lemon, så som den populære danske Gin Hass cocktail, er blevet alment kendt.

Det er begge skønne og simple klassikere, der kan være gode på en varm sommerdag eller en aften i byen, men vi vil også komme med vores bud på andre spændende cocktails med gin, og forhåbentlig give dig en ny yndlings gin-cocktail. Mange har allerede forelsket sig i flere af vores gin cocktails.

 

Bramble Alminty

Bramble Alminty Cocktailpakke

Bramble Alminty er vores tvist på den klassiske cocktail Bramble. Bramble cocktailen er en frisk gin-cocktail med en mild smag af brombær. Vi er tilgengæld vilde med brombær, så derfor er der skruet op for den søde brombærsmag, og tilsat en snert af mynte, i vores Bramble Alminty.

Cocktailen har været et stort hit blandt vores medlemmer og er en af vores bedst bedømte, så det er ikke kun os selv der er vilde med den - det er vores cocktailglade kunder også.

Et sikkert hit, hvis du er vild med bær og gin, som her er forenet i en sommerlig symbiose.

Find opskriften på Bramble Alminty her.

 

Blackthorn Fizz

Blackthorn Fizz Cocktailen

Blackthorn Fizz skiller sig ud fra de andre gin-favoritter ved at være lavet på Sloe Gin (slåengin). Cocktailen er fyldt med frugtige noter fra slåenginnen og har et lettere krydret og bittert spil fra tonicsiruppen, der indeholder både kinabark (det bitre element du kender fra tonic) og ingefær - og så er den tilsat bobler i form af danskvand, for at gøre den læskende.

Dette er endnu et hit blandt vores kunder og har i gennemsnit 4,9 ud af 5 stjerner! Cocktailen er sprængfyldt af smag, men samtidig en cocktail de fleste kan være med på.

Find opskriften på Blackthorn Fizz her.

 

Negroni 

Mr. Negroni Cocktailen

Negroni er en cocktail for den gængse cocktail-drikker, da det er en cocktail lavet på ren spiritus; gin, vermouth og amaro (helt traditionelt Campari). Cocktailen er både stærk og bitter, men en sand cocktailklassiker, som er elsket af mange.

Vi har også lavet vores version af en Negroni, som vi kalder Mr. Negroni, der en mildere og blidere udgave af den klassiske Negroni cocktail. Vi har lavet opskriften på ren danske ingredienser, og den byder på en gin med undertoner af appelsin og kaffe, en sød rød vermouth og en amaro der er knap så bitter som Campari, der gør cocktailen meget lettere drikkelig, for de knap så vante cocktail-drikkere.

Kan du godt lide de klassiske mere boozy cocktails, så skal du prøve en Mr. Negroni.

Find opskriften på Mr. Negroni her.

Bonus info: Negroni er vores medstifter Mikkels yndlingscocktail, og den cocktail han altid falder tilbage på.

 

Norseman Sour

Norseman Sour Cocktail

Norseman Sour er en spændende havtorn-lakrids cocktail med gin, havtorn, lakridspulver og citronsaft, og er en dansk cocktail-award vinder! Cocktailen blev kendt ved World Class Nordic 2014, hvor Hardeep Rehal og Danmark løb med førstepladsen i konkurrencen. Vi kan derfor ikke selv tage æren for opskriften, men du kan her smage en cocktail udviklet af en af Danmarks dygtigste bartendere, som også er manden bag cocktailbaren Blume i København.

Cocktailen er lige dig, hvis du er til lakrids og friske cocktails i kategorien ‘sour’ - så vil du helt sikkert elske denne ekstraordinære cocktail med gin. Havtornen og lakridsen spiller helt fantastisk sammen, og giver en frisk cocktail med masser af smag og dybde.

Find opskriften på Norseman Sour her.

Bonus info: Vores medstifter Jonas er kæmpe fan af lakrids og denne cocktail er en af hans all-time favoritter!

 

Rosy Rhubarb

Rosy Rhubarb Cocktailen

Rosy Rhubarb er en skøn sommercocktail med masser af rabarber! Cocktailen er lavet på en gin fra danske Syv Sind Gin, som efter destillering er infuseret med frisk rabarber, der både giver ginnen en masse smag og sødme, og en elegant farve.

Yderligere byder cocktailen på en rabarbersirup, citronsaft og en rosé aperitivo, som giver cocktailen et lettere vinøst rosé element. En opskrift der samler flere kendte sommer-ingredienser i en flot og lækker cocktail.

Find opskriften på Rosy Rhubarb her.

 

Rickey's Garden

Rickey's Garden Cocktail

Rickey’s Garden er en frisk og urtet cocktail, der tilhører en kategori af cocktails, som går under navnet ’rickey’. En rickey kendetegnes ved at indeholde: en grundspiritus (oftest gin eller bourbon), limesaft, danskvand og evt. sukker/sukkersirup.

I denne rickey benyttes en gin fra Radius Distillery som grundspiritus og en Basilikum & Grøn Peber-sirup i stedet for almindelig sukkersirup. Især den særlige basilikumsirup giver en unik, men virkelig fantastisk smagsoplevelse!

Find opskriften på Rickey’s Garden her.

  

Nemme cocktails med gin

En gang imellem må en god cocktail eller drink også gerne være nem og hurtig at lave. Har du for eksempel mange gæster, som du gerne vil servere lækre cocktails for, er det essentielt at de er nemme og hurtige at lave. I hvert fald hvis du gerne vil lave flere drinks i løbet af en aften, og ikke har intention om at hyre en bartender - eller selv stå i køkkenet hele aftenen.

Af den årsag får du også lige vores yndlings Gin & Tonic, som er den vi ville servere derhjemme, når der er gæster på besøg og vi har budt på de første par cocktails.

Søger du ideer til andre lækre cocktails, både med og uden gin? Så kan du gå på opdagelse i vores cocktail opskrifter og finde cocktails med netop de ingredienser, du kan lide.

 

Gin & Tonic

Vi er også vilde med en Gin & Tonic ind imellem, og nyder den som et afbræk til de mangle smagfulde cocktails. Vores yndlingsversion af den velkendte Gin & Tonic består af:

  • 5 cl Batch No. 16 Gin fra Radius Distillery
  • 10 cl Økologisk Fatdane Nordic Tonic
  • Pynt: Tørret Skive Æble og Peber

 

Spiritiums Cocktailklub

Hver måned lancerer vi en ny og spændende cocktailpakke. I pakken er der alt, hvad du skal bruge for at lave månedens cocktail – altid med ingredienser af højeste kvalitet, samt økologisk og lokalt, så vidt det er muligt.

Som medlem af Spiritiums Cocktailklub får du også adgang til en lang række fordele hos producenter og cocktailbarer samt særlige Spiritium-rabatter m.m. Du kan vælge at få leveret månedens cocktailpakke hver måned eller hver anden måned.

Læs mere om Spiritums cocktailklub og vores cocktailabonnementer her.


Hos Spiritium går vi meget op i vores kundeservice og gør alle dage vores bedste for at levere de bedste cocktailoplevelser til dig – altid i kombination med ny og spændende cocktail-inspiration. Du kan se vores andre tilfredse kunders anbefalinger her.

 

TILMELD DIG COCKTAILKLUBBEN HER


Ældre posts Nyere posts