Cocktailopskrifter med Vodka

Har du fundet vodkaen frem fra barskabet, så finder du her vores bud på unikke og spændende vodka drinks og cocktails.

Vodka danner grundlag for mange klassiske cocktails, både de store crowd-pleasere Espresso Martini, Pornstar Martini og Cosmopolitan, såvel som de mere hårdføre vodka cocktails som Vodka Martini, Bloody Mary og Long Island Icetea.

Er du vild med Espresso Martini, så prøv en af vores lækre twists, eller kast dig ud en af vores helt egne kreationer, så som Bærly Orange eller Cold Killer.

Cocktails med vodka til mange anledninger

Skal du lave cocktails til en særlig anledning, som f.eks. nytårsaften, eller bare på udkig efter en lækker after dinner cocktail, så kan du nemt filtrere i de mange cocktailopskrifter ovenfor, og finde drinks og cocktails med vodka til lige netop din anledning.

Vi har sågar også drinks til din 90'er fest, da vi har genskabt nogle af de kendte cocktails fra tiden. I vodka kategorien kan du finde vores version af en Isbjørn.


Opskrifter på populære vodka cocktails

Der er mange populære cocktails med vodka, men den mest velkendte er klart Espresso Martini. Har du allerede styr på at lave en klassisk Espresso Martini, så prøv en af vores twist, f.eks. en Salty Caramel Espresso Martini, som giver cocktailen lidt ekstra sødme og et saltet modspil, som smager fantastisk.

Udover Espresso Martini, så er der mange andre populære vodka cocktails. Det kan være du er vild med passionsfrugt og dermed Pornstar Martini eller den krydret Moscow Mule.


Friske cocktails med vodka

Skal det være friskt og læskende? Så er vodka cocktails også et rigtig godt bud. Vodka er lidt den "rene" spiritus, som ofte tilføjer meget lidt smag til cocktailene, og dermed kan den være god til at eksperimentere med alle mulige smage.

Derfor har vi også udviklet en håndfuld friske cocktails med vodka, som har været meget populære blandt vores medlemmer. Prøv f.eks. Cold Killer eller Mellow Potion, der begge byder på frisk ingefær.