Cocktailopskrifter med Gin

Her finder du alle vores lækre og smagfulde drinks og cocktails med gin.

Gin har længe været yderst populært herhjemme og en god Gin & Tonic er ikke at tage fejl af. Men skulle du være på udkig efter andre gode måder at bruge din gin på, så har vi her samlet et stort udvalg af klassiske og nye spændende gin cocktails.

Apple Martini

En boozy, men let drikkelig cocktail med flere lag af æble.

Læs mere →

Blackthorn Fizz

En frisk cocktail med dyb smag af sloe gin.

Læs mere →

Love Potion

En ægte kærlighedscocktail med gin og jordbær.

Læs mere →

Let It Sloe

En cocktail med masser af bær og masser af jul.

Læs mere →

Appley New Year

En boblende nytårscocktail med æble og marcipan.

Læs mere →

Sloe Gin Fizz

En frisk og lettere syrlig cocktail med slåen-gin.

Læs mere →

Rosy Rhubarb

Smagen af frisk syrlig rabarber, med en dansk rabarbergin.

Læs mere →

Kinda Grapefruit

En bitter-sød cocktail udviklet af cocktailbaren Gamble.

Læs mere →

Thyme For Champagne

En cocktail med Champagne-gin og guldglimmer.

Læs mere →

Bramble Alminty

Et friskt mynte-twist på den klassiske Bramble.

Læs mere →

Mr. Negroni

Et dansk twist på den populære Negroni.

Læs mere →

Rosehips Don't Lie

En læskende gin-cocktail med hyben og hyldeblomst.

Læs mere →

Golden Royaltea

En let mousserende og yderst festlig cocktail.

Læs mere →

Sloe Toni

En frisk og læskende slåen-gin cocktail.

Læs mere →

Yuzu Pretty

En forfriskende og flot yuzu-cocktail.

Læs mere →

Lover Club

En blød og lækker hindbær-cocktail.

Læs mere →

Eternally Grapefruit

En dyb og blød efterårscocktail med grapefrugt.

Læs mere →

Norseman Sour

En award-vindende havtorn-lakrids cocktail med gin.

Læs mere →

Blackcurrant Collins

Et friskt bær-twist på den klassiske Collins.

Læs mere →

Oolong Time No Tea

En cremet te- og passionsfrugt-cocktail at varme sig på.

Læs mere →

French 75

En festlig champagne-cocktail med slag i.

Læs mere →

Rickey's Garden

En frisk og unik herbal gin-cocktail.

Læs mere →

Derfor er gin perfekt til cocktails

Gin er en favorit blandt mange mennesker, og dens velkendte og unikke smag gør den til det perfekte valg som ingrediens i en lang række cocktails.

Gin har en karakteristisk smag af enebær, der sammen med andre botaniske elementer, som f.eks. koriander, citrusfrugter, lakridsrod og lavendel, giver en dybde og kompleksitet til enhver cocktail. Derudover er gin en utrolig alsidig ingrediens; uanset om du er til søde, sure, bitre eller sågar mere urtede cocktails, findes der en gin, der matcher dine præferencer. Gin er desuden rigtig god til at forstærke og komplementere smage fra de  andre ingredienser i en cocktail. Med dens aromaer fra blomster og urter balancerer ginen citrusfrugters syrlighed eller sirup og likørers sødme, hvilket er med til at give en velbalanceret og afrundet cocktail. 

Vi har alt fra nemme drinks til mere avancerede cocktails, og både sødt, surt, bittert eller hvad du nu lige er på udkig efter.

Du finder også cocktailopskrifter med gin til velkomstdrinken, julen, nytårsaften eller mange andre anledninger.

Nogle af de mest populære gin cocktailopskrifter er bl.a. vores twist på den velkendte Bramble cocktail,Bramble Alminty, eller vores unikke nytårscocktailThyme For Champagne, eller den nemme Tom Collins drink med et pift,Blackcurrant Collins.

Populære cocktails med gin

Der findes mange spændende og lækre cocktails med gin. Nogle af vores mest populære opskrifter på cocktails med gin er bl.a.:

  • Bramble Alminty. Vores twist på den klassiske cocktail Bramble, som er en frisk gin-cocktail. Vi har skruet op for den søde smag af brombær og tilsat noget mynte. 
  • Mr. Negroni. Vores version af en Negroni, Mr. Negroni, er en mildere og blidere udgave af den klassiske Negroni. Den består af en gin med undertoner af appelsin og kaffe, en sød rød vermouth og en amaro, der er knap så bitter som Campari, hvilket gør den lettere at drikke.
  • Blackcurrant Collins. Vores take på den klassiske cocktail Tom Collins. Denne version indeholder solbærlikør, der giver en smule mere kompleksitet. Derudover giver det også en flot rubinrød farve.

Du kan også læse om vores 6 favorit cocktails med gin her

Innovative (eller et bedre ord) opskrifter med gin (der kan godt laves en bedre opskrift end den)

Hos Spiritium elsker vi at udvikle vores egne cocktailopskrifter. Derfor finder du her vores innovative og kreative opskrifter på cocktails med gin, der spænder fra moderne twists på klassiske cocktails til helt nye opskrifter. For mange mennesker er deres go-to cocktail med gin en Gin & Tonic (eller G&T, som den også ofte kaldes), som nok også er den mest velkendte af slagsen. De seneste år har Gin Hass og drinks med gin og lemon også fundet vej til danskernes hjerter. Vi elsker også en god Gin & Tonic, men skulle du være på udkig efter andre gode måder at bruge din gin på, så har vi her samlet et stort udvalg af klassiske og nye spændende gin cocktails.

Sådan vælger vi den bedste gin til cocktails

Når vi udvælger gin til vores opskrifter, kigger vi på flere kriterier: kvalitet, smagsprofil og producentens historie. Hos Spiritium har vi en forkærlighed for danske producenter og leverandører, og det er ingen undtagelse, når vi vælger gin til vores cocktails. Vi bruger meget tid på at besøge producenter og smage på ingredienser for at finde den helt rigtige gin til den opskrift, vi har udviklet. Ved at vælge lokale producenter støtter vi lokale virksomheder og giver hver cocktail en unik historie at fortælle. Selvom vores opskrifter på cocktails med gin indeholder specifikke ingredienser, kan du selvfølgelig selv eksperimentere med din foretrukne gin og de ingredienser, du bedst kan lide.