Rom

Christmas Fashioned - et julet twist på Old Fashioned med gløgg og rom

Christmas Fashioned er en gløgg-version af den klassiske cocktail Old Fashioned, som normalt består af bourbon (eller rye whiskey), Angostura Bitter, sukkerknald og vand. I Christmas Fashioned er bourbon eller rye whiskey byttet ud med en specialudviklet gløgg og i stedet for sukkerknald og vand, bruges en økologisk sukkersirup, der opløses lettere i cocktailen.

Læs mere →


Caramelized Apple - Smagen af kandiseret æble mixet med mørk rom

Caramelized Apple er en lækker cocktail på mørk rom med noter af karamel, æble og kvæde. Cocktailen består af en mørk rom fra danske Great Dane Rum, økologisk Æble & Kvædelikør fra danske Queens of Denmark, økologisk limesaft, karamelsirup fra Løgismose og en tørret skive æble til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Unbaked Apple Pie - En sød og krydret alkoholfri cocktail

Unbaked Apple Pie er en krydret og saftig æblemost-cocktail med noter af bl.a. vanilje og kanel. Cocktailen består af en alkoholfri mørk rom, koldpresset æblemost fra sprøde danske æblesorter, økologisk limesaft, dansk økologisk vaniljesirup (indeholdende et stykke økologisk bourbonvaniljestang, der giver smagen), kanelsirup og en krydderiblanding (bestående af cassia, rørsukker, kanel, kardemomme og nelliker) til at pynte kanten af glasset. Cocktailen har fået sit navn fra sin smag af æble, kanel og vanilje, der leder tankerne hen på et lækkert stykke æbletærte.

Læs mere →


Light, But Stormy - En alkoholfri version af den klassiske Dark & Stormy

Light, But Stormy er en alkoholfri fortolkning af den velkendte cocktailklassiker Dark & Stormy, der i alt sin enkelthed består af mørk rom (”Dark”) og ginger beer (”Stormy”) og evt. en limebåd. Denne version af Dark & Stormy består af en alkoholfri mørk rom, økologisk limesaft, økologisk ginger beer fra danske Fuglsang og evt. et par dråber Angostura Bitter, som samlet giver cocktailen en dyb, krydret og frisk smag. Cocktailen pyntes med en tørret limeskive fladt på toppen eller ned langs siden af glasset. 

Læs mere →