Amaro

Nytårscocktailen 2022 - Appley New Year

Nytårscocktailen er en frisk, boblende gin-cocktail med smag af æble og marcipan. Cocktailen består af en specialproduceret gin fra Bornholm Distillery, økologisk citronsaft, en specialproduceret amaro (bittersød likør) fra danske A Verre, en mousserende æblevin (Discover) fra Andersen Winery samt sukker og spiseligt guldstøv til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Tea & Tea - En cremet og frisk oolong-te cocktail

Tea & Tea er en kompleks smags-eksplosion af en cocktail (Tea & Tea / TNT, get it?...), der består af en håndfuld lækre produkter fra det danske destilleri og bryggeri A Verre.

Læs mere →


Made In China - en unik og prisvindende kinesisk inspireret cocktail

Made In China er en unik og forfriskende cocktail, med særlige smagsnoter fra den kinesiske spiritus baijiu. Cocktailen består af Ming River Sichuan Baijiu, Mondino Amaro, Casa Mariol Vermut Blanco, Bourgoin Verjus og Three Cents Gentlemen’s Soda (mandarin og bergamot). Cocktailen pyntes med ”Made In China”-kort og klemme.

Læs mere →


Mr. Negroni – Et dansk twist på den populære Negroni

Mr. Negroni er en sippecocktail, der balancerer sin høje alkoholprocent med sødme og noter af urter, kaffe og appelsin. Cocktailen består af en økologisk gin fra danske BeGin (Espresso-Orange Gin) med kaffe og appelsin, en amaro (Mr. Amaro) fra danske Copenhagen Winery, lavet på vilde æbler, slåen og mere end 15 forskellige urter, en sød og aromatisk vermouth fra Paloma Vermuteria i København (Vermut De La Casa) og tørrede appelsinskaller – Den perfekte after-dinner cocktail, der f.eks. går godt sammen med en lækker tiramisu. 

Læs mere →

Seneste Cocktails