Rom

A.H. Riise - danske traditioner og sød rom

Det stolte brand A.H. Riise er mere end velsmagende spiritus. Det er destilleret historie. I hver eneste flaske og dråbe.

Læs mere →


Fantomer og rom fra krypten

Med cocktailpakken Phantom Of The Jungle, har vi haft den udsøgte fornøjelse at arbejde sammen med vores gode ven og spiritus-aficionado "Mixen" fra det okkulte, danske firma Phantom Spirits, der har leveret en speciallavet mørk rom til Spiritium Cocktails’ cocktailklub – hele vejen fra krypten, Vanilla From The Crypt! Læs med her og bliv klogere på Phantom Spirits, Vanilla From The Crypt og hvad klapperslanger også kan bruges til (hvis du alligevel har nogle til overs).

Læs mere →


Great Dane Rum

I cocktailpakken Rhuby Daiquiri, har vi haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med det danske rombrand, Great Dane Rum, som leverede en flot og lækker specialaftapning af deres Great Dane White Rum.Great Dane White Rum er en unik lys rom med masser af estere på 47 % alkohol. De vilde Jamaica pot-destillater fra Hampden og Worthy Park er balanceret med Trinidad kolonne-destillat fra Angostura og efterfølgende justeret til 47 % alkohol med vand fra Danmark.

Læs mere →


Skotlander Rom

Skotlander er en af de få danske rom-producenter og det er et nyt blomstrene fortagende. Skotlander blev stiftet af Anders Skotlander i 2013, hvor det første halve år gik med at udvikle opskriften og finde de helt rigtige råvarer. Den første rom blev lanceret i april 2014 - en rom som tog anmeldere verden over med storm. RUM I, som den første version hed, vandt 5 internationale priser kort efter lanceringen, blandt andet guldmedalje i Maimi og Berlin.

Læs mere →

Seneste Cocktails