Gin

Njord Gin - En drik for nordiske guder

Med cocktailpakken Rosehips Don’t Lie, har vi haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med vores venner hos Njord Gin, som har leveret deres seneste skud på gin-stammen til Spiritium Cocktails’ cocktailklub - nemlig deres Mild Wildness gin! Læs med her og bliv klogere på Njord destilleri, Mild Wildness, hvad forskellen er på ”one-shot-metode” og ”multi-shot-metode”, og hvad navnet på den nordiske gud for bl.a. naturens frugtbarhed, vinden og havet, er (psst, hint: det rimer på Fjord).

Læs mere →


GinISH - NoLo-cocktails uden kompromis

I forlængelse af cocktailpakken Lover Club, har vi haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med den danske producent af alkoholfrie drikkevarer, ISH SPIRITS, som leverer deres lækre gin, GinISH, til vores første alkoholfrie cocktail, Virgin Lover Club. GinISH er lavet af naturlige botaniske ingredienser, så som enebær, korianderfrø og chili, der giver GinISH den varme, vi kender fra almindelig spiritus. GinISH er lidt ”cloudy”, hvilket ganske enkelt skyldtes strukturen fra de botaniske ingredienser - Derfor, jo mere cloudy, desto bedre.

Læs mere →


Om Herbie Gin

I cocktailpakken Yuzu Pretty, har vi haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med den danske ginproducent, Herbie Gin, som leverede deres lækre, økologiske gin: Herbie Gin Organic. Herbie Gin Organic er klassisk i sit udtryk af enebær og citrus - dertil krydret med en anelse af nordens citrus, havtorn. Udover at være økologisk, er ginnen håndlavet i Danmark, men har allerede bevist sit værd uden for landets grænser, da den i 2019 vandt guld ved The Gin Master i London.

Læs mere →


Radius Distillery

I forbindelse med november måneds cocktailpakke, ”Rickey’s Garden”, havde vi fornøjelsen af at teame op med danske Radius Distillery, som flere gange tog godt imod os ude på deres destilleri i 3660 Stenløse (som siden er flyttet til Oremandsgaard Gods). Her blev vi vidst rundt i det rustikke produktions-”laboratorie”, hvor de producerer spiritus i små- og mikropartier (batches), og fik smagt på nogle af deres seneste, lækre gin-kreationer – blandt andet batch #00016, som i får fornøjelsen af i Rickey’s Garden cocktailpakken.

Læs mere →

Seneste Cocktails