Om Herbie Gin

Om Herbie Gin

Herbie Gin

I cocktailpakken Yuzu Pretty, har vi haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med den danske ginproducent, Herbie Gin, som leverede deres lækre, økologiske gin: Herbie Gin Organic.

Herbie Gin Organic er klassisk i sit udtryk af enebær og citrus - dertil krydret med en anelse af nordens citrus, havtorn. Udover at være økologisk, er ginnen håndlavet i Danmark, men har allerede bevist sit værd uden for landets grænser, da den i 2019 vandt guld ved The Gin Master i London.


Om Herbie Gin

Herbie Gin beskrives som dansk kvalitetshåndværk – når det er bedst. Den reneste spiritus destilleres med udvalgte botanicals – og hvadenten man er nybegynder eller gin-ekspert, så skulle der være noget for alle i deres sortiment (de laver bl.a. en variant uden alkohol!).

Herbie Gin kom til verden i Nordjylland – nærmere bestemt på Nordisk Brænderi i Hjortdal. Den prisbelønnede destillatør Anders Bilgram teamede i 2016 op med spiritusproducenten Anders Skotlander, og målet var klart: At lave en dansk value-for-money gin, som havde masser af karakter, og som kunne både udfordre og overraske. Her tre år senere har Herbie Gin vundet masser af internationale priser og høstet rosende ord fra anmeldere i både ind- og udland.


Hvorfor navnet Herbie?

”Der er to gode grunde til, at Herbie Gin fik sit navn. For det første er der tale om en krydret gin – den er altså ret “Herbie” i sit udtryk. Og så er det en hyldest til destillatør Anders Bilgrams lærermester – tyskeren Herbert.”, fortæller Herbie Gin.


Hvor kan man få fingre i Herbie Gin?

Herbie Gin sælges i dag i en del special butikker og hos vin-/spiritusforhandlere, og så har de også deres egen webshop. Du kan også smage på Herbie Gin Organic i vores cocktailpakke Yuzu Pretty, hvor vi anvender ginnen til den lækre yuzu-lemonade.

Hvis du allerede er medlem hos os, og kunne tænke dig at smage flere lækre Herbie gins, så er heldet med dig! Du får nemlig 10 % på Herbie Gins webshop med den særlige Spiritium-rabatkode. Rabatkoden finder du ved at logge ind på din medlemsside.

Som medlem hos Spiritium Cocktails, bliver du automatisk en del af vores cocktailklub, hvor du får adgang til en lang række fordele hos producenter og cocktailbarer samt særlige konkurrencer og invitationer til unikke events for ”members-only”.

Cheers!


Ældre posts Nyere posts