A.H. Riise - danske traditioner og sød rom

A.H. Riise - danske traditioner og sød rom

Spiritus, bitter og likører i topkvalitet

Dyb passion for den gode smag. Det er kernen i alle deres brands – uanset om det gælder Tranquebar gin, 1838 Pharmacy bittere og shots eller deres unikke blends og likører fra Santos Dumont og A.H. Riise der begge er baseret på den fineste fadlagrede XO rom. Den danske spiritus producent A.H. Riise Spirits dyrker kvalitet og godt håndværk i alt hvad produceres. Læs mere om den danske spiritus producent her.

 

A.H. Riise i den sødlige spanske rom-stil
Det stolte brand A.H. Riise er mere end velsmagende spiritus. Det er destilleret historie. I hver eneste flaske og dråbe. Det hele startede i 1838, da eventyreren A.H. Riise begyndte sine rejser rundt i verden i jagten på ny viden. Med base på de Dansk Vestindiske Øer opdagede han dyrearter, planter og urter – og kunsten at fremstille velsmagende spiritus. Nogle af disse urter er stadig i dag med til at definere den udsøgte smag. Hver flaske er en hyldest til fortidens bedrifter – og et løfte om nye eventyr. Læs mere om A.H. Riise her.

 

Vi samarbejder med den danske spiritus producent og derfor kan du nu også få en tiki-cocktailpakke, hvor du kan smage 3 forskellige cocktails med A.H. Riise rom-produktet Black Barrel. Se cocktailene her.


Ældre posts