Inspiration: Cocktails med gin

Inspiration: Cocktails med gin

 

Mange elsker gin – ofte ikke i sin rene form, men som et led i en god drink eller cocktail. Den mest velkendte og go-to drink er for mange en Gin & Tonic, eller G&T, men også drinks med gin og lemon, så som en Gin Hass, er blevet yderst populære. Det er skønne og simple klassikere, der kan være ekstra gode på en varm sommerdag eller en aften i byen i Barcelona. Vi vil dog alligevel også komme med vores bud på andre spændende cocktails med gin, og forhåbentlig give dig en ny yndlings gin-cocktail.

 

Rosehips Don't Lie

Denne gin cocktail lettere syrlig og med fokus på hyben og appelsinnoter, og så har den en flot orange farve. I Rosehips Don’t Lie cocktailpakken får du den lækre, økologiske Mild Wildness gin fra danske Njord og en italiensk appelsin-aperitivo fra Hotel Starlino (lavet på bl.a. appelsin- og citronskaller, timian, hyldeblomst og italiensk vin). 

Derudover indeholder cocktailpakken en specialudviklet marmelade med hyben og gin, økologisk citronsaft, økologisk hyldeblomst-hyben sodavand og tørrede hybenskaller til at pynte cocktailen. Alt sammen lækre kvalitetsingredienser, der bare gør denne cocktail med gin til en endnu bedre oplevelse. Du kan finde opskriften og ingredienserne til Rosehips Don't Lie her og bestille cocktailpakken med alle de lækre kvalitetsprodukter her.

 

Norseman Sour

Norseman Sour er en spændende cocktail baseret på gin, havtorn, lakridspulver og citron er en dansk cocktail award vinder! Cocktailen blev kendt ved World Class Nordic 2014, hvor Hardeep Rehal og Danmark løb med førstepladsen.

Er du til lakrids og cocktails i kategorien ‘sour’ vil du helt sikkert elske denne ekstraordinære cocktail med gin. Du finder opskriften på Norseman Sour her og du kan bestille cocktailpakken med alt, hvad du behøver til cocktailen her.

 

Rickey’s Garden

Rickey’s Garden tilhører en kategori af cocktails, som går under navnet ’rickey’. En rickey kendetegnes ved at indeholde: en grundspiritus (oftest gin eller bourbon), limesaft, danskvand og evt. sukker/sukkersirup. I denne rickey benyttes gin som grundspiritus og en ’Basil & Green pepper’-sirup i stedet for almindelig sukkersirup - en unik, men fantastisk smagsoplevelse!

Du finder opskriften på Rickey’s Garden her.

 

Nemme cocktails med gin

En gang imellem må en god cocktail eller drink også gerne være nem og hurtig at lave. Har du for eksempel mange gæster, som du gerne vil servere lækre cocktails for, er det essentielt at de er nemme og hurtige at lave. I hvert fald hvis du gerne vil lave andet end drinks den aften, og ikke har intention om at hyre en bartender. Du kan også vælge at stille alle de nødvendige ingredienser frem, så gæsterne selv kan mixe de nemme drinks. Her er forskellige drinks med gin en god løsning, der vil falde i god smag hos de fleste. Med de rigtige ingredienser, og eventuelt en lille opskrift på siden, kan gæsterne selv sørge for, at blande deres cocktails.

Søger du ideer til andre lækre cocktails – både med og uden gin? Så kan du gå på opdagelse i vores cocktail opskrifter og finde cocktails med netop de ingredienser, du kan lide. 

 

Sloe Gin & Tonic 

Sloe Gin & Tonic Cocktail

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

 • 5 cl Sloe Gin fra danske Wild Distillery
 • 10 cl Fatdane Nordic Tonic
 • 1 stk. Tørret Appelsinskive

 

Opskrift

 1. Fyld et glas (lowball) med masser af isterninger (cubes).
 2. Hæld sloe gin og tonic op i glasset.
 3. Rør forsigtigt ingredienserne sammen.
 4. Pynt med 1 stk. tørret appelsinskive, og nyd cocktailen i godt selskab!

Blackcurrant Collins

Blackcurrant Collins Cocktail

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

 • 3 cl Gin fra Højer Gin
 • 3 cl Solbærlikør fra Queens of Denmark
 • 1,5 cl Sukkersirup
 • 2,5 cl Økologisk Citronsaft
 • 4 cl Danskvand
 • 1 stk. Tørret Citronskive

Opskrift

 1. Fyld et glas helt op med isterninger (cubes), f.eks. i et Collins-glas.
 2. Hæld gin, solbærlikør, sukkersirup og citronsaft i glasset, og rør rundt til ingredienserne er blandet sammen.
 3. Top cocktailen med danskvand.
 4. Pynt med 1 stk. tørret citronskive, og nyd cocktailen i godt selskab!

 

Bramble Alminty

Bramble Alminty Cocktailpakke

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

 • 6 cl Mad Owl Gin - Blackberries
 • 2,5 cl Økologisk Citronsaft
 • 2,5 cl Brombær/Mynte sirup fra Sorring Bær
 • 3 cl Økologisk Myntebrus fra Naturfrisk
 • 3 stk. Økologiske Tørrede Enebær

 

Opskrift

 1. Fyld et glas (Lowball) helt op med isterninger (cubes).
 2. Hæld brombærlikør, citronsaft og brombær/mynte sirup i en shaker.
 3. Fyld shakeren helt op med isterninger, og ryst kraftigt, til shakeren føles kold.
 4. Hæld shakerens indhold op i glasset, top med myntebrus, og rør let rundt.
 5. Pynt med tørrede enebær, og nyd cocktailen i godt selskab!

 

Bestil Bramble Alminty Cocktailpakken her

 

Spiritiums Cocktailklub

Hver måned lancerer vi en ny og spændende cocktailpakke. I pakken er der alt, hvad du skal bruge for at lave månedens cocktail – altid med ingredienser af højeste kvalitet, samt økologisk og lokalt, så vidt det er muligt.

Som medlem af Spiritiums Cocktailklub får du også adgang til en lang række fordele hos producenter og cocktailbarer samt særlige Spiritium-rabatter m.m. Du kan vælge at få leveret månedens cocktailpakke hver måned, hver anden måned eller hver tredje måned.

Læs mere om Spiritums cocktailklub og vores cocktailabonnementer her.


Hos Spiritium går vi højt op i vores kundeservice og gør alle dage vores bedste for at levere de bedste cocktailpakker til dig – altid i kombination med ny og spændende cocktail-inspiration. Du kan se vores andre tilfredse kunders anbefalinger her.

 

TILMELD DIG COCKTAILKLUBBEN HER


Ældre posts Nyere posts