Virtuel Cocktailworkshop

Whisky Sour & Old Fashioned

Whisky Sour Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail   Ingredienser 5 cl Stauning Rye Whisky 3 cl Økologisk Citronsaft 2 cl Økologisk Sukkersirup 1 stk. Tørret Citronskive   Opskrift Fyld et glas (Lowball) helt op med isterninger (cubes). Hæld whisky, citronsaft og sukkersirup i en shaker. Fyld shakeren helt op med isterninger, og ryst kraftigt, til shakeren føles iskold. Hæld shakerens indhold op i glasset. Pynt med 1 stk. tørret citronskive, og nyd cocktailen i godt selskab!   Old Fashioned Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail   Ingredienser 5 cl Stauning Rye Whisky 2 stk. sukkerknalder 4-8 dråber Angostura...

Læs mere →


Rum Old Fashioned - En rund og boozy sippecocktail

Rum Old Fashioned er et romtwist på cocktailklassikeren over dem alle, Old Fashioned, der er en lækker, spids sippe-cocktail, der skifter smag i takt med, at cocktailen langsomt udvandes af isen. Cocktailen består helt enkelt af bourbon eller rye whisky (fremstillet på rug), Angostura Bitter, sukker (sukkerknald) og en smule vand – garnish evt. med en appelsinskræl og et cocktailkirsebær.

Læs mere →


Moscow Mule - En krydret cocktailklassiker

Moscow Mule er en klassisk vodkacocktail med en kraftig smag af ingefær. Cocktailen består af vodka, ginger beer og limesaft. I denne udgave har vi tilsat et par dråber Angostura Bitter for at give den en smule mere aromatisk kompleksitet – og så ser det også flot ud!

Læs mere →


Blackcurrant Rickey - En læskende cocktail med solbær

Blackcurrant Rickey tilhører en kategori af cocktails, som går under navnet rickey. En rickey kendetegnes ved at indeholde: en grundspiritus (oftest gin eller bourbon), limesaft, danskvand og evt. sukker/sukkersirup. I denne rickey er der, udover sukkersirup, også tilsat solbærlikør, deraf navnet: Blackcurrant Rickey.

Læs mere →