Tovaritch! Vodka

Tovaritch! Vodka

Mest Prisvindende Vodka

I cocktailpakken Strawberry Cooler, introducerer vi verdens mest prisvindende vodka, Tovaritch!.

Tovaritch! er en russisk vodka, der med sine 81 priser kan kalde sig den mest prisvindende i verden. Tovaritch! har bl.a. vundet guld ved den meget prestigefyldte San Francisco World Spirit Competition i både 2012, 2015 og 2016 (i 2013 og 2014 vandt de sølv).

Den russisk producerede vodka er destilleret fem gange, benytter sig kun af 100 % økologisk korn, indeholder ingen smagstilsætning, er glutenfri og filtreres 20 gange gennem en kombination af birkekul og sølv. Destilleriet er beliggende i Sankt Petersborg regionen i det nordlige Rusland, hvor der benyttes vand fra en underjordisk brønd – og særligt valget af vand skulle have stor indflydelse på kvaliteten af det endelige vodkaprodukt. Tovaritch! beskriver at valget af vand, ifølge studier, skulle have indflydelse på 56 % af det endelige produkts kvalitet (det er derfor ikke mærkeligt, at vodka og andre spiritusser generelt kaldes for ”livets vand” – på latinsk: Aqua Vitae).

Når vi nu alligevel er ved det russiske, bør det nævnes, at det ellers almenkendte: ”Nostrovia!”, ikke bruges til at skåle på russisk, men faktisk til at svare f.eks. tak for et måltid eller drink. I stedet bruges i større grad: ”за здоровье” [za zdoróvʹje], der betyder ”til dit helbred”. 

I forlængelse heraf, betyder Tovaritch! på russisk ”ven” eller ”kammerat”, hvilket hænger godt sammen med deres slogan: ”Never drink alone!”. Ligesom Tovaritch!, så er vi i Spiritium Cocktails også store fortalere for, at cocktails (herunder vodka) altid skal nydes i godt selskab. Derfor er der altid minimum 6 stk. cocktails i vores cocktailpakker, så du kan forkæle dine nære og kære. 

For nye og gamle venskaber, 3а здоро́вьe!


Ældre posts Nyere posts