Om Sorring Bær

Om Sorring Bær

Sirup fra danske Sorring Bær

I bl.a. cocktailpakken Red Liquorice har vi haft fornøjelsen af at samarbejde med den danske virksomhed Sorring Bær fra Sorring (nær Aalborg), der producerer en række forskellige marmelader, saft, sirupper og chutney – herunder en serie af økologiske produkter (f.eks. økologisk hindbærsirup og -lakridssirup i Red Liquorice). Frugtsaften til sirupperne er hjemmelavet eller nøje udvalgt hos andre producenter, og der bruges ingen koncentrater i produktionen. Så vidt muligt produceres saften til sirupperne af danske råvarer af Sorring Bær selv.

Sorring Bær blev startet i 1989 af en gruppe af lokale ildsjæle i landsbyen Sorring i Midtjylland, der sendte det første glas solbærmarmelade på gaden i 1990. I dag er Sorring Bær privatejet af Mette Nørgaard, der blev ansat i virksomheden i 2008 og købte produktionsdelen i 2011. Mette er uddannet levnedsmiddeltekniker og har i mere end 12 år arbejdet med frugtbaserede produkter, og så har hun i øvrigt selv alle kasketterne på, når det kommer til indkøb til produktion og salg.

Ifølge Mette er Sorring Bærs vision: ”at fremstille og levere et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til danske specialforretninger, samt halvfabrikata af høj kvalitet til andre fødevareproducenter. Der skal være fokus på råvarer, håndværk og mindre madspild. ”Keep it simple” og lad råvaren gøre arbejdet. Det er hovedtanken, der skal få den bedste smag og kvalitet frem og skabe ærlige produkter. Gennem løbende produktudvikling og -tilpasning sikres så lidt madspild og tilsætningsstoffer som muligt”.

Besøg Sorring Bærs hjemmeside, og se deres udvalg af produkter.

Vi håber, at I vil nyde Sorring Bærs sirupper lige så meget, som vi gør!


Ældre posts Nyere posts