Interview med danske MAMA VODKA

Interview med danske MAMA VODKA

Vi har haft fornøjelsen af at interviewe Pauline Birch som er direktør i danske MAMA VODKA. Læs med og blive klogere på det familieejede vodka firma.

 

Hvem er teamet bag MAMA VODKA?

“Bag MAMA VODKA er vores founder Peter, vores mor Jytte, som er firmaets muse, Flemming, der er ‘head of finance’, Ruth, som laver in-house marketing, og jeg selv, som har ansvar for drift og daglig ledelse. Derudover har vi et hold af piger og drenge, som hjælper til events og demoer. Så overall en ‘family business’”.

 

Hvordan startede MAMA VODKA?

“Det startede som Peters hobbyprojekt. Han havde arbejdet i Rusland og de baltiske lande, hvor vodka er en del af folkesjælen, og han ville bringe dén kultur videre til os i Norden - bare i en meget bedre udgave.

MAMA VODKA giver, i modsætning til dårlige shots- og snaps-oplevelser, en lækker og smooth smagsoplevelse, som kun gøres bedre af vores fine speciallavede shot-glas i krystal”.

 

Hvorfor lige vodka?

“Peter lærte som ganske ung at drikke vodka, herunder som en del af et større sammenhold via sit arbejde i Rusland og de baltiske lande. Dette blev en passion for ham, og han blev således til intet mindre end en vodka-connoisseur.”

 

Hvorfor lige navnet "MAMA”?

“MAMA VODKA blev skabt i 2005 som en hyldest til kvinder og vores egne mødre - fordi “mor” er der altid, når man har brug for hende! Herudover, henviser navnet “MAMA” også til vodkaens runde og bløde smag.”

 

Hvordan adskiller MAMA VODKA sig fra andre vodkaer? 

“Smagen - Prøv selv!”.

 

Hvad har været én af jeres største succesoplevelser?

“Da vi som ganske ungt brand fik vores første guldmedalje i New York – det var stort! Derudover, alle de dejlige anerkendelser vi får i hverdagen fra vores netværk og kunder.”.

 

Hvad er det sjoveste ved at arbejde med MAMA VODKA?

“Helt klart vores kunder! Vi har verdens dejligste kunder, og det giver rigtig mange gode oplevelser - små som store!”.

 

Hvordan foretrækker du selv at drikke MAMA VODKA?

“Jeg elsker at drikke MAMA VODKA, som et iskoldt shot! Derudover, er MAMA VODKA og tonic med kumquats (eller andre citrusfrugter) klart min favorit - på en varm sommerdag, såvel som en sjov aften i byen”.

 

Hvor kan man købe MAMA VODKA? 

“MAMA VODKA kan købes på forskellige hjemmesider, i specialbutikker og hos udvalgte vinhandlere.”.

 

Hvordan ser 2018 ud for MAMA VODKA?

“Vi er super taknemmelige for at være ‘on track’ i forhold til vores målsætning om at vokse organisk med gode mennesker - og det ønsker vi at fortsætte med”.

 

Er du interesseret i at smage netop MAMA VODKA, så prøv vores Espresso Martini cocktailpakke lavet på Mama, sammen med flere andre danske ingredienser.

Læs mere om MAMA VODKA på deres hjemmeside her.


Ældre posts Nyere posts