Det Hemmelige Likørselskab

Det Hemmelige Likørselskab

Økologisk Dansk Kaffelikør

Kaffelikøren fra Det Hemmelige Likørselskab er Danmarks første og eneste økologiske kaffelikør, og derudover er den også delvist 'fair trade' (ikke certificeret).

Udover at være Danmarks eneste producent af økologisk kaffelikør, så er Det Hemmelige Likørselskab også en historie om en ung og innovativ kvinde, der ville skabe en hel række af bæredygtige likører. Denne kvinde er stifteren bag selskabet, Christina Hummeluhr.

Christina har længe arbejdet med at eksperimentere med forskellige opskrifter, indtil hun fandt de bedst mulige råvarer, i den bedst mulige kombination – og det kan tydeligt smages.

Ligesom Christina, så smagstester vi i Spiritium en række forskellige produkter, i en række forskellige kombinationer, inden vi vælger de produkter, som får lov til at blive inkluderet i vores cocktailpakker til jer. I valget af kaffelikør til vores Espresso Martini, var kaffelikøren fra Det Hemmelige Likørselskab en klar vinder.

Kaffelikøren er lavet på tre helt simple ingredienser af højeste kvalitet; kaffe, rørsukker og vodka. Simpelt, men virkelig lækkert!

 

Hvorfor navnet ”Det Hemmelige Likørselskab”?

Christina er meget fokuseret på bæredygtighed og økologi, og udtaler, at det ikke må være en byrde at leve bæredygtigt. Derfor er virksomheden blevet døbt 'Det Hemmelige Likørselskab', da det ikke er brandet eller Christina, som skal være i fokus, men selve produktet.

Prøv den lækre kaffelikør i vores Espresso Martini cocktailpakke.


Ældre posts Nyere posts