Limoncello

Caffé d’Amalfi - En frisk kaffebaseret cocktail med dansk limoncello

Caffé d’Amalfi er en frisk kaffebaseret cocktail, der formår at balancere aromatisk kaffe med frisk, sød limoncello. Cocktailen består af en økologisk limoncello (Lemon Says Hello) og en økologisk kaffelikør (Bad Boy) fra danske Bad Company Spirits, espresso (Zero Iced Espresso) fra danske BOLD Drinks og en tørret halv citronskive til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Lemon Says Hello, Limoncello

Med cocktailpakken Limoncello Sour, har vi haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med vores gode ven og likør-pusher Jens fra Bad Company, som har leveret en fantastisk limoncello til Spiritium Cocktails’ cocktailklub, nemlig deres fornyeligt lanceret Lemon Says Hello! Læs med her og bliv klogere på Bad Company, Lemon Says Hello og limoncello generelt.

Læs mere →


Limoncello Sour – Et sikkert sommerhit på cocktailmenuen

Limoncello Sour er en citron-syrlig rosmarin-cocktail med krydrede noter fra amaroen. Cocktailen består af en limoncello, der er lavet på citronskaller fra Amalfikyste, fra danske Bad Company (Lemon Says Hello), økologisk citronsaft, rosmarinsirup fra danske Samsø Landkøkken, maraschino kirsebær amaro (bitter på italiensk) fra italienske Stambecco og en tørret citronskive til at pynte cocktailen – en cocktail, der smager af intet mindre end sol, sommer og Italien!

Læs mere →


Limoncello Spritz - En festlig og frisk spritz

Limoncello Spritz er en frisk og boblende cocktail bestående af flere af Italiens bedste specialiteter. Cocktailen består af Prosecco, limoncello (italiensk citronlikør), danskvand, sukkersirup og spiseligt sølvstøv. Blandingen af det let syrlige og søde med bobler, gør den til et perfekt valg før-, under- eller efter middagen, f.eks. mellem retter til at friske smagspaletten op inden næste ret.

Læs mere →

Seneste Cocktails