Opskrift: Strawberry Cooler

Opskrift: Strawberry Cooler

Om Strawberry Cooler

Strawberry Cooler er en mild og lækker jordbærcocktail baseret på russisk premium vodka, rosévin, jordbærsirup, citronsaft og danskvand til at toppe med. Cocktailen er udviklet af Spiritiums eget cocktailteam som en hyldest til varme somre med jordbær og rosé – Den kan nydes på alle tidspunkter af døgnet, f.eks. under den bagende sol, til solnedgangen eller rundt om lejrbålet (ah, sommer).

Cooler, spirit-cooler, wine-cooler og alcopop (en sammensætning af alkohol og pop – et engelsk ord for sodavand) er betegnelser for ofte farverige og søde, færdigblandede cocktails med en relativ lav alkoholvolumen. Disse var særligt populære i 80’erne og 90’erne og findes fortsat under et væld af mærker og smagsvarianter. Strawberry Cooler er vores bud på en lækker og potent spirit & wine-cooler, hvor du samtidig får tilfredsstillelsen af at lave den fra bunden selv.

Tip: Da Strawberry Cooler skal stirres (røres), og ikke shakes, kan du med fordel lave cocktailen i større mængder, f.eks. i en punchbowle med masser af isterninger (cubes) – På den måde overlader du skænke-arbejdet til dine gæster (så du har mere tid til at slappe af i solen – Selv tak).

 

Opskrift og ingredienser

Opskrift og ingredienser til 1 stk. cocktail

 

Ingredienser

  • 5 cl Tovaritch! Vodka
  • 4 cl Diamond Hill Rosévin
  • 3 cl Sweet Samsø Jordbærsirup
  • 2 cl Økologisk Citronsaft
  • 4 cl Danskvand
  • 2 stk Tørrede Jordbærskiver

 

Opskrift

  1. Fyld et ginglas eller rødvinsglas helt op med isterninger (cubes).
  2. Hæld vodka, rosévin, jordbærsirup og citronsaft i glasset, og rør forsigtigt rundt.
  3. Top cocktailen med danskvand.
  4. Pynt med 2 stk. tørrede jordbærskiver, og nyd cocktailen i godt selskab!

 

Bestil din Strawberry Cooler cocktailpakke her.

Ældre posts Nyere posts