Events

Events & Firmaarrangementer

Søger du et unikt event for dine kollegaer eller medarbejdere? Vores cocktailworkshops kan være med til at skabe de helt rigtige rammer, som en del af en sjov og lærerig teambuildingdag. 

Hos Spiritium har vi god erfaring med vores cocktailsworkshops som firmaevent og vi har holdt både fysiske og virtuelle workshops for mere end 260 mennesker med stor succes.

En typisk fysisk workshop kan indebære:

  • 1-1,5 times varighed
  • gennemgang og af 3-4 forskellige cocktails med introduktion fra vores team hvorefter deltagerne i hold selv skal i gang med at ryste cocktailshakerne
  • cocktailquiz, evt. hvor der skal samarbejdes i teams

Ved afholdelse af fysisk workshop kan vi komme ud on-site f.eks. som starten på jeres fredagsbar på arbejdet eller indslag som en del af en teambuildingdag.

Vi har også mulighed for at afholde cocktailworkshops på cocktailbarlokationer i København, så fredagsbaren blot kan fortsættes på stedet efter endt workshop.

 

Virtuel cocktailworkshop

COVID-19 har rykket lidt ved de fleste af vores alle sammens forestillinger omkring sociale arrangementer, og den måde vi er sammen på. Det gælder naturligvis også hos os, og vi måtte være kreative i de måder, hvorpå vi kunne udbyde sociale arrangementer og dele vores begejstring for cocktails, som normalt skal nydes i godt selskab med gode kollegaer.

Vi afholdte vores første virtuelle cocktailworkshop i april 2020 og det blev en langt større succes end vi havde turde håbe – en del flere er afholdt siden og det bliver vi ved med. Det er særlig genialt, hvis I har kontorer og afdelinger rundt om i landet, men I ønsker at samle kollegaerne på tværs uden at skulle fragte folk rundt.

Cocktailworkshoppen byder på varierende smagsoplevelser, med fokus på danske og økologiske produkter, af højeste kvalitet. Vi fortæller selvfølgelig mere om de spændende producenter på workshoppen. Find opskrift og ingredienser på de 4 cocktails vi har i standardpakken her.

En typisk virtuel workshop kan indebære:

  • 1-1,5 times varighed
  • deltagerne har på forhånd modtaget en cocktailpakke med alt hvad de skal bruge for at lave et 3-4 hjemmelavede cocktails
  • cocktailquiz - evt. i virtuelle grupper, hvor der samarbejdes omkring spørgsmålene

Gældende for alle vores events er at vi i høj grad kan tilpasse dem jeres ønsker og behov. Skal vi udvikle en særlig cocktail kun til jer, eller skal vi tilføje nogle snacks til pakken, så gør vi også meget gerne det!

Kontakt os på jonas@spiritium.dk for spørgsmål, specifikke forespørgsler eller mere information om vores online smagninger.

 

Andre arrangementer

Udover vores cocktailworkshops afholder vi også andre arrangementer som f.eks. fredagsbarer, fødselsdage, bryllupper, mm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på jonas@spiritium.dk for specifikke forespørgsler eller mere information.

 

 

Referencer

Vi har bl.a. afholdt arrangementer og cocktailworkshops for:
  

Deloitte Netcompany Erhvervsstyrelsen