FAQ

Vi har samlet en række af de mest stillede spørgsmål her, men du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Abonnement

Hvad er et cocktailabonnement?

Vi mener, at alle skal have mulighed for, at lave lækre cocktails af gode råvarer derhjemme. Men cocktails indeholder ofte flere forskellige råvarer, og ikke nødvendigvis ting man bruger til hverdag. Derfor har vi lavet et koncept med en pakkeløsning inkl. alle nødvendige ingredienser til 6 til 8 eksklusive cocktails – lige til at imponere dine gæster, eller bare til at nyde selv.

 

Hvornår modtager jeg min månedlige pakke?

Du vil modtage din månedlige cocktailpakke op til den første weekend i den nye måned, så du er klar til en god start på måneden.

 

Hvad er fordelene ved cocktailabonnementet?

Der er en del fordele som medlem af cocktailklubben, udover det åbenlyse fede i, at modtage en cocktailpakke om måneden 😉

1. Cocktailpakkerne som du får tilsendt som medlem, er kun tilgængelige via vores cocktailabonnement den måned cocktailen lanceres - og bliver den udsolgt til medlemmerne, så kommer den ikke til salg på siden, på anden vis. Du er nemlig med i en eksklusiv cocktailklub.

2. Du sparer 50kr på cocktailpakkerne og får dem til 299kr (ved levering hver måned), hvor de normalt koster 349kr.

3. Du bliver en del af Spiritiums fordelsklub, der giver adgang til ekstraordinære tilbud, fordele hos leverandører, besparelser på cocktailbarer og adgang til konkurrencer og events, som kun er for dig som cocktailabonnent. Du kan se dine fordele på "Min konto" siden eller her.

 

Hvad nu hvis den kommende cocktail ikke er mig?

Det er altid muligt at springe en eller flere måneder over, hvis du på forhånd ved, at næste måneds cocktailpakke ikke vil være i din smag. Vi vil selvfølgelig altid råde dig til alligevel at modtage pakken og smage på cocktailen, da smagen kan variere efter ingredienserne der benyttes og opskriften.
På "Min konto" siden finder du en knap "spring næste måned over", som opdaterer din næste levering.

 

Hvornår ved jeg hvilken cocktail der kommer i næste måned?

D. 15. i hver måned sender vi en mail ud til alle medlemmer, med information omkring næste måneds cocktail. D. 20. bliver cocktailen annonceret på hjemmesiden.

 

Er der binding på mit cocktailabonnement?

Nej, der er ingen binding på cocktailabonnementet, men sidste mulighed for at afmelde sig fra næste cocktailpakke, er d. 20. i indeværende måned. Derefter vil du modtage næste måneds cocktailpakke, men være afmeldt fremadrettet.

 

Hvornår bliver pengene trukket for min konto?

Som helt nyt medlem, bliver første bestilling trukket et par dage efter tilmeldingen til abonnementsservicen, hvorefter dit månedlige abonnement vil blive trukket d. 1. i hver måned.

  

Første gang du logger ind på din konto.

Hvis du får en besked om, at der ikke findes en konto tilknyttet din email, selvom du har et abonnement tilknyttet samme email, så skyldes det at der ikke blev valgt "opret konto" ved første bestilling.

Du skal derfor vælge "Ny konto" og oprette en konto med denne email, hvorefter du vil have adgang til at administrere dit abonnement og se alle dine fordele.

 

Generelt

Hvor lang tid går der, før jeg modtager min bestilling?

Som medlem af vores cocktailabonnement får du din cocktailpakke inden den første weekend i måneden.

Køb af andre cocktailpakker på siden bliver afsendt hver dag, så du skulle gerne have din ordre i løbet 1-3 dage, efter bestillingen er gennemført.

 

Jeg vil gerne glæde en anden med en cocktailpakke som gave – kan jeg det?

Ja da! Vi tilbyder både muligheden for at give en enkelt cocktailpakke væk – eller et abonnement, som modtager har glæde af i helt op til 12 måneder. Du finder alle vores gaveabonnementer og gavepakker her.

 

Hvor ofte introducerer I nye cocktails?

Hver måned lancerer vi en ny cocktailpakke gennem vores cocktailabonnement. Her får du du mulighed for at prøve nye og spændende cocktails, som passer til sæsonen.

Derudover har vi også cocktailpakker, som kan købes som enkelte pakker. Der er dog ikke et fast interval for, hvornår vi lancerer nye cocktailpakker, som ikke er en del af abonnementet.

 

Er det et krav at jeg har alt barudstyret, for at kunne lave cocktailene?

Nej, bestemt ikke. Det vigtigste er bare, at du har et eller andet, som kan bruges til at shake ingredienserne i. Men det ser selvfølgelig lidt bedre ud, med en rigtig shaker 😉

 

Kan man komme med ønsker til nye cocktailpakker?

Selvfølgelig! Vi vil rigtig gerne høre, hvilke cocktails du godt kunne tænke dig, at få som et cocktailkit. Send os en mail på kontakt@spiritium.dk og vi ser på dit foreslag og vender tilbage.