FAQ

Vi har samlet en række af de mest stillede spørgsmål her, men du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Cocktailklubben

Hvad er et cocktailabonnement?

Vi mener, at alle skal have mulighed for, at lave lækre cocktails af gode råvarer derhjemme. Men cocktails indeholder ofte mange forskellige råvarer, og ofte ingredienser man ikke bruger til hverdag. Derfor har vi lavet et koncept med en pakkeløsning inkl. alle nødvendige ingredienser, så vidt muligt lokale og økologiske, til at lave minimum 6 eksklusive cocktails derhjemme – lige til at imponere dine gæster, eller bare til at nyde selv. 

 

Hvornår modtager jeg min månedlige pakke?

Din første cocktailpakke vil blive leveret med det samme, så du får glæde af månedens cocktail. Derefter vil du modtage din månedlige cocktailpakke op til den første weekend i næste måned, så du er klar til en god start på måneden. Læs mere om levering her.

 

Hvad inkluderer et medlemskab i cocktailklubben?

Der er en del fordele som medlem af cocktailklubben, udover det åbenlyse fede i, at modtage en cocktailpakke om måneden 😉

1. Cocktailpakkerne som du får tilsendt som medlem, er kun tilgængelige via vores cocktailklub, den måned cocktailen lanceres - og bliver den udsolgt til medlemmerne, så kommer den ikke til salg på siden, på anden vis. Du er nemlig med i en eksklusiv cocktailklub.

2. Du får fri fragt på cocktailpakkerne.

3. Du bliver en del af Spiritiums medlemsklub, der giver adgang til en række fordele hos producenter og cocktailbarer samt særlige Spiritium-rabatter, konkurrencer og invitationer til unikke events for “members only. Du kan se dine fordele på "Min konto"-siden eller her.

 

Hvad nu hvis den kommende cocktail ikke er mig?

Det er altid muligt at springe en eller flere måneder over, hvis du på forhånd ved, at næste måneds cocktailpakke ikke vil være i din smag. Vi vil selvfølgelig altid råde dig til alligevel at modtage pakken og smage på cocktailen, da smagen kan variere efter ingredienserne der benyttes og opskriften - du kunne jo blive overrasket og finde en helt ny favorit!
På "Min konto" siden finder du en knap "spring næste måned over", som opdaterer din næste levering.

 

Hvornår ved jeg hvilken cocktail der kommer i næste måned?

D. 15. i hver måned sender vi en mail ud til alle medlemmer, med information omkring næste måneds cocktail. Den 20. bliver cocktailen offentliggjort på hjemmesiden.

 

Er der binding på mit medlemskab?

Nej, der er ingen binding på dit medlemskab, men sidste mulighed for at afmelde sig fra næste måneds cocktailpakke, er d. 20. i indeværende måned. Derefter vil du modtage næste måneds cocktailpakke, men være afmeldt fremadrettet.

 

Hvordan afmelder jeg mit medlemskab?

Du kan opsige dit medlemskab på ethvert tidspunkt og der er ingen binding. For at afmelde medlemskabet, skal du gøre følgende:

  1. Log-ind på din medlemskonto
  2. Klik på "Besøg Medlemsside"
  3. Klik på "Se og administrer medlemskab" på dit medlemskab
  4. Nedenunder "Betalingsoplysninger" finder du "Afmeld Medlemskab"

Er det første gang du logger ind, så husk at du første gang skal vælge "Ny Konto" og oprette en konto, for at administrere dit medlemskab.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på kontakt@spiritium.dk for afmelding.

 

Hvornår bliver pengene trukket for min konto?

Som nyt medlem, bliver første bestilling trukket et par dage efter tilmeldingen til cocktailklubben. Derefter fornyes medlemskabet d. 21. i måneden fremover.

  

Første gang du logger ind på din konto.

Hvis du får en besked om, at der ikke findes en konto tilknyttet din email, selvom du har et medlemskab tilknyttet samme email, så skyldes det formentlig at der ikke blev valgt "opret konto" ved tilmeldingen.

Du skal derfor vælge "Ny konto" og oprette en konto med denne email, hvorefter du vil have adgang til at administrere dit medlemskab og se alle dine fordele.

 

Generelt

Hvor lang tid går der, før jeg modtager min bestilling?

Som medlem af vores cocktailklub får du din cocktailpakke op til den første weekend i måneden.

Køb af andre cocktailpakker på siden bliver afsendt hver dag, så du skulle gerne have din ordre i løbet 1-3 dage, efter bestillingen er gennemført.

Læs meget mere om levering her.

 

Jeg vil gerne glæde en anden med en cocktailpakke som gave – kan jeg det?

Ja da! Vi tilbyder både muligheden for at give en enkelt cocktailpakke i gave – eller et abonnement, som modtager har glæde af i helt op til 12 måneder. Du finder alle vores gaveabonnementer og gavepakker her.

 

Hvor ofte introducerer I nye cocktails?

Hver måned lancerer vi en ny cocktailpakke gennem vores cocktailklub. Her får du mulighed for at prøve nye og spændende cocktails, som passer til sæsonen.

Derudover har vi også cocktailpakker, som kan købes som enkelte pakker. Der er dog ikke et fast interval for, hvornår vi lancerer nye cocktailpakker, som ikke er en del af cocktailklubben.

 

Er det et krav at jeg har alt barudstyret, for at kunne lave cocktailene?

Nej, bestemt ikke. Det vigtigste er bare, at du har et eller andet, som kan bruges til at shake ingredienserne i. Men det ser selvfølgelig lidt bedre ud, med en rigtig shaker 😉

 

Kan man komme med ønsker til nye cocktailpakker?

Selvfølgelig! Vi vil rigtig gerne høre, hvilke cocktails du godt kunne tænke dig, at få som en cocktailpakke. Send os en mail på kontakt@spiritium.dk og vi ser på dit foreslag og vender tilbage.