Vermouth

Made In China - en unik og prisvindende kinesisk inspireret cocktail

Made In China er en unik og forfriskende cocktail, med særlige smagsnoter fra den kinesiske spiritus baijiu. Cocktailen består af Ming River Sichuan Baijiu, Mondino Amaro, Casa Mariol Vermut Blanco, Bourgoin Verjus og Three Cents Gentlemen’s Soda (mandarin og bergamot). Cocktailen pyntes med ”Made In China”-kort og klemme.

Læs mere →


Moderne Moonshine - En sød, aromatisk og krydret sippecocktail

Moderne Moonshine er en vinøs, aromatisk sippecocktail, der er afbalanceret, sød og krydret, og til den boozy side. Cocktailen består af en række ingredienser inspireret af efteråret; en spændende lys vermouth (Vermouth Moderne), æblebrændevin (Apple Moonshine) fra Copenhagen Winery, økologisk æblesirup fra Fra Fejø, Angostura Bitter og tørrede laurbærblade til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Mr. Negroni – Et dansk twist på den populære Negroni

Mr. Negroni er en sippecocktail, der balancerer sin høje alkoholprocent med sødme og noter af urter, kaffe og appelsin. Cocktailen består af en økologisk gin fra danske BeGin (Espresso-Orange Gin) med kaffe og appelsin, en amaro (Mr. Amaro) fra danske Copenhagen Winery, lavet på vilde æbler, slåen og mere end 15 forskellige urter, en sød og aromatisk vermouth fra Paloma Vermuteria i København (Vermut De La Casa) og tørrede appelsinskaller – Den perfekte after-dinner cocktail, der f.eks. går godt sammen med en lækker tiramisu. 

Læs mere →

Seneste Cocktails