Tequila

4 Tequila cocktails der vil få dig til at elske Tequila

Vi er vilde med Tequila i Spiritium, for Tequila er virkelig en unik spiritus, som, når den er lavet godt, smager fantastisk i cocktails. Vi har her samlet 4 skønne Tequila cocktails som du bare skal prøve! Vi tør godt vædde med, at hvis du normalt ikke er vild med Tequila, så er de virkelig en øjenåbner.

Læs mere →


Butterfly Effect - En flot og læskende sommercocktail

Butterfly Effect er en flot og læskende cocktail med noter af mandarin, klementin og appelsin. Cocktailen består af en infuseret Tequila (The Butterfly Cannon ”Blue”), økologisk limesaft, en specialudviklet orange curacao sirup fra Sorring Bær med appelsinskal og citronskal, økologisk sodavand med mandarin og appelsin fra Fatdane, samt blåt og hvidt stribet papirsugerør.

Læs mere →


Virgin Paloma - En alkoholfri udgave af den skønne cocktailklassiker Paloma

Virgin Paloma er en indbydende lyserød cocktail, der byder på både søde, bitre og salte smagsnoter fra bl.a. pink grapefrugt sodavand og en særlig alkoholfri Tequila. Cocktailen består af Mexican Agave Spirit fra ISH Spirits (alkoholfri), økologisk lys agavesirup fra danske Jakobsens, økologisk limesaft, økologisk pink grapefrugt sodavand fra danske Fatdane og tørret rød grapefrugt til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Alt det du ikke vidste om Tequila - og los hombres bag Ocho!

Med cocktailpakken Paloma, har vi haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med Ocho Tequila, som har leveret en fantastisk blanco tequila - ”La Laja” (2019) lavet på 100 % blå agave - til Spiritium Cocktails’ cocktailklub! Mange har måske stiftet bekendtskab med tequila på et eller andet tidspunkt i deres levetid (på godt og ondt), men få har nok smagt hvad vi vil klassificere som ”rigtig” eller god tequila – nemlig tequila lavet på 100 % blå agave. Derfor har vi sat os for at sprede budskabet om god tequila og derved udvide tequila-horisonten til at favne mere end...

Læs mere →