Solbær

Kir Royal - En klassisk cocktail med bobler og solbær

Kir Royal er en simpel, boblende cocktail med frugtige noter af solbær. Den klassiske Kir Royal består af fransk solbærlikør (Crème de Cassis), toppet med Champagne - og serveres i et Champagne flute glas.

Læs mere →


Bearly Smokey - En dyb solbærcocktail med undertoner af røget vodka

Bearly Smokey er en frugtig og boblende solbær-cocktail med en anelse røgede noter. Cocktailen består af Røgbjørnen (en røget bygmaltsbrændevin), solbærlikør fra Radius Distillery, økologisk limesaft, økologisk agavesirup fra Urtekram, en ekstra brusende danskvand (Mega Brus) fra Bornholms Kildevand samt solbær-jordbær vingummi fra danske Wally and Whiz og bambus drinkspind, til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Blackcurrant Collins - Et friskt bær-twist på den klassiske Collins

Blackcurrant Collins er en videreudvikling af den klassiske Collins-cocktail, Tom Collins. Som navnet angiver, så indeholder denne version af cocktailen solbær (på engelsk: blackcurrant) i form af solbærlikør, som er med til at give den en smule mere kompleksitet, som går rigtig godt med de andre elementer i en Tom Collins, nemlig: gin, citronsaft, sukkersirup og danskvand. Udover at bidrage til smagen, så giver solbærlikøren samtidig en flot rubinfarve, der kun øger oplevelsen af denne forfriskende ’oldie but goldie’ lemonade af en cocktail. 

Læs mere →

Seneste Cocktails