Sloe gin

Blackthorn Fizz - en cocktail med dyb smag af sloe gin

Blackthorn Fizz er en frisk, boblende cocktail med frugtige noter af slåenbær, der afsluttes med noter af bl.a. ingefær og bitterhed fra kinabark. Cocktailen består af sloe gin (slåenbærgin) fra danske Copenhagen Winery, økologisk citronsaft, tonicsirup fra danske Samsø Madsnedkeri, ekstra brusende danskvand (”Mega Brus”) fra Bornholms Kildevand og en tørret citronskive til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Let It Sloe - en cocktail med masser af bær og masser af jul

Let It Sloe er en boblende og frugtig cocktail på sloe gin (slåenbærgin) med en smule tonic-bitterhed og note af appelsin. Cocktailen består af en sloe gin (Slow Sloe) fra danske Njord Gin, en økologisk tonic (Berry Tonic) fra danske Fatdane, økologisk appelsinsirup fra danske Sorring Bær og en cocktailslikkepind til at røre cocktailen og tilføre yderligere smag.

Læs mere →


Sloe Gin Fizz - En frisk og lettere syrlig cocktail med slåen-gin

Sloe Gin Fizz er en frisk, boblende cocktail, der balancerer sødt og syrligt, med frugtige noter af slåenbær. Cocktailen består af sloe (slåenbær) gin fra danske Copenhagen Winery, økologisk citronsaft, økologisk sukkersirup fra danske Sorring Bær, ekstra brusende danskvand (”Mega Brus”) fra Bornholms Kildevand og en tørret citronskive til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Sloe Toni - En frisk og læskende slåen-gin cocktail

Sloe Toni er en brusende og syrlig cocktail med noter af bl.a. slåenbær og rosmarin. Cocktailen består af sloe (slåenbær) gin, økologisk citronsaft, sukkersirup og rosmarin tonic. Cocktailen pyntes med et ”Sloe Down” garnish-kort med klemme, der skal minde os om at ”slow down” i hverdagen, f.eks. ved at prioritere gode stunder (og sloe gin cocktails) med dem vi holder af.

Læs mere →

Seneste Cocktails