Øl

Om Mikkeller

I cocktailpakken Yuzu Pretty, har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med danske Mikkeller, som har disket op med en lækker alkoholfri øl til vores forfriskende yuzu-lemonade cocktail.Limbo Yuzu er én af flere lækre alkoholfrie øl fra Mikkeller, der bl.a. byder på Limbo Raspberry (hindbær), Limbo Blueberry (blåbær) og Limbo Riesling (lavet på Riesling druer).

Læs mere →


Humlebi - En lækker påskecocktail med honningsyp og øl

Humlebi er en vaskeægte forårs cocktail, der summer af liv og lysere tider. Cocktailen består af honningsyp, økologisk lagerøl, økologisk citronsaft, økologisk akaciehonning og en lille påskekylling til at pynte og holde cocktailen med selskab. Navnet på cocktailen er inspireret af ingredienserne: økologisk lagerøl (Humle) samt honningsyp og økologisk akaciehonning (bi).

Læs mere →


Calva'dos Cervezas - En skøn efterårscocktail med masser af æble

Calva’dos Cervezas er en yderst mangesidig cocktail, der balancerer frugtig Calvados (æblebrændevin) med Københavnsk honning, økologisk æblemost, økologisk limesaft og rød hvedeøl – med andre ord, en cocktail, der formår at samle alle efterårets farver i ét glas! 

Læs mere →

Seneste Cocktails