Likør

Opskrift: Elleflower

Opskrift: Elleflower

Om Cocktailen Elleflower er en frisk og floral cocktail med smag af hyldeblomst, agurk og peber. Cocktailen består af økologisk hyldeblomstlikør fra danske Ellenor, mælkebøttesirup fra danske Sorring Bær (der i smagen minder om honningsirup), økologisk citronsaft, agurkedanskvand fra DA-SH (der nedbringer madspild ved at bruge ”uperfekt” frugt og grønt) og hertil peberkorn til at krydre og pynte cocktailen – en perfekt sommercocktail! Elleflower er resultatet af et samarbejde med Hasse Johansen fra cocktailbaren St. Pauls Apothek i Århus – et anerkendt etablissement på den danske cocktailscene. Udover at have været med til at udvikle cocktailen Elleflower, har Hasse også...

Læs mere →


I godt selskab med ’Bad Company’

I godt selskab med ’Bad Company’

Bad Boy Kaffelikør Med cocktailpakken Espresso Martini II, har vi haft den store fornøjelse af at være i godt selskab med danske Bad Company, som har leveret en specialaftapning af deres kaffelikør, Bad Boy Coffee Liqueur. Bad Boy Coffee Liqueur produceres i hjertet af Vesterbro med bare næver og uanede mængder af kærlighed. I modsætning til andre kaffelikører, fremstilles Bad Boy af cold brew kaffe (koldbrygget kaffe), som giver smagen stor sødme, mindre bitterhed og dyb kompleksitet. Ved at bruge cold brew brygning, udnytter man kaffebønnernes fulde aromatiske potentiale, der giver Bad Boy noter af mørk chokolade, bær og citrusfrugter. ...

Læs mere →


Opskrift: Proseccond to None

Opskrift: Proseccond to None

Om Cocktailen Proseccond to None er en boblende og smagsfuld cocktail, der gør enhver anledning en smule mere lækker. Cocktailen består af Prosecco, økologisk hyldeblomstlikør, Angostura Bitter, en sukkerknald samt kort og klemme til at pynte kanten af glasset. Cocktailen er oplagt som velkomstdrink, til desserten eller til særlige anledninger – f.eks. en gråvejrsmandag. I takt med at sukkerknalden med Angostura Bitter langsomt opløses i glasset, vil smagen af cocktailen skifte karakter til en sødere og mere aromatisk cocktail. Smagen af cocktailen afhænger således af, hvor hurtigt man drikker den. Cocktailen er inspireret af den klassiske Champagne Cocktail. Én variation...

Læs mere →


Opskrift: Rêve de Chocolat

Opskrift: Rêve de Chocolat

Om Rêve de Chocolat Rêve de Chocolat (”Chokoladedrøm”) lever i høj grad op til sit navn. Cocktailen består af Xanté Dark Chocolate & Pear (en blanding af Cognac og pærelikør, med kraftige noter af chokolade og lidt vanilje), økologisk chokolademælk, Coole Swan Irish Cream Liqueur (en blanding af irsk single malt whiskey, belgisk hvid chokolade og fløde) samt Amarena kirsebærlage - ingredienser, der alle emmer af højtid og kolde vintermåneder! Både Xanté Dark Chocolate & Pear og Coole Swan Irish Cream Liqueur klassificeres som likører (liqueur). Det franske ord liqueur stammer fra det latinske ord liquifacere, som betyder ”at opløse” -...

Læs mere →

Seneste Cocktails