Jul

Opskrift: Rêve de Chocolat

Opskrift: Rêve de Chocolat

Om Rêve de Chocolat Rêve de Chocolat (”Chokoladedrøm”) lever i høj grad op til sit navn. Cocktailen består af Xanté Dark Chocolate & Pear (en blanding af Cognac og pærelikør, med kraftige noter af chokolade og lidt vanilje), økologisk chokolademælk, Coole Swan Irish Cream Liqueur (en blanding af irsk single malt whiskey, belgisk hvid chokolade og fløde) samt Amarena kirsebærlage - ingredienser, der alle emmer af højtid og kolde vintermåneder! Både Xanté Dark Chocolate & Pear og Coole Swan Irish Cream Liqueur klassificeres som likører (liqueur). Det franske ord liqueur stammer fra det latinske ord liquifacere, som betyder ”at opløse” -...

Læs mere →


Opskrift: Moscow Reindeer

Opskrift: Moscow Reindeer

Om Moscow Reindeer Moscow Reindeer er en julefortolkning af den klassiske cocktail Moscow Mule, som angiveligt (der er mere end én historie) blev opfundet tilbage i 1941 på Manhatten af John G. Martin (direktør af G.F. Heublein Brothers Inc. of Hartford, Conn., et amerikansk distributionsfirma) og John A. Morgan (direktør af Cock ’n’ Bull Products, som bl.a. producerede ginger beer). Begge herrer havde dét tilfælles, at de havde svært ved at skille sig af med deres vodka og ginger beer, men da de blandede de to produkter sammen i et kobberkrus og tilsatte limesaft, skabte de en klassiker! Før 1940’erne...

Læs mere →

Seneste Cocktails