Jul

Let It Sloe - en cocktail med masser af bær og masser af jul

Let It Sloe er en boblende og frugtig cocktail på sloe gin (slåenbærgin) med en smule tonic-bitterhed og note af appelsin. Cocktailen består af en sloe gin (Slow Sloe) fra danske Njord Gin, en økologisk tonic (Berry Tonic) fra danske Fatdane, økologisk appelsinsirup fra danske Sorring Bær og en cocktailslikkepind til at røre cocktailen og tilføre yderligere smag.

Læs mere →


Frost Sour - en frisk akvavit-cocktail med noter af kirsebær

Frost Sour er en frisk cocktail i sour-kategorien, der balancerer syrlighed, sødme og krydrede noter fra akvavitten. Cocktailen består af økologisk akvavit (Frost) fra Bornholm Spirits, økologisk citronsaft, økologisk sukkersirup og maraschino kirsebær og -kirsebærlage til at pynte cocktailen.

Læs mere →


The Orange Express - en julet og dansk version af cocktailklassikeren Espresso Martini

The Orange Express er en lækker kaffebaseret cocktail med noter af espresso, appelsin og chokolade. Cocktailen består af økologisk vodka fra danske Vodka Bornholm, kaffelikør fra danske Bornholm Distillery (Buchwalds Kafferisteri X Bornholm Distillery), økologisk appelsinsirup fra danske Sorring Bær, espresso (Zero Iced Espresso) fra danske BOLD Drinks og en lækker mørk chokolade (100 % La Dalia) fra Friis Holm til at rive på toppen af cocktailen.

Læs mere →


Coconuts About You - en julet sammensmeltning af kokos, kirsebær og mandel

Coconuts About You er en cremet sippecocktail med smag af kokos, kirsebær og marcipan. Cocktailen består af en specialtappet spiritus (The Plum, I Suppose) fra Empirical, økologisk kokosmælk fra Urtekram, Amarena kirsebærlage fra Tørsleffs, en speciallavet flødebolle fra fynske Sweetnorth, beliggende i Haarby, og pyntet med en smule Amarena kirsebærlage på toppen af cocktailen. Pynt evt. også med Amarena kirsebær.

Læs mere →

Seneste Cocktails