Ingredienser

Rosy Rhubarb - Smagen af frisk syrlig rabarber, med en dansk rabarbergin

Rosy Rhubarb er en frisk gincocktail med smag af rabarber, vanilje, hyldeblomst og citron. Cocktailen består af en økologisk gin fra danske Syv Sind Gin (Femte Sind), økologisk citronsaft, rabarbersirup fra Samsø Landkøkken, rosé aperitivo fra Hotel Starlino og tørret økologisk hyldeblomst til at pynte kanten af glasset på cocktailen.

Læs mere →


Bærly Orange - En sommerfrisk og frugtig cocktail

Bærly Orange er en frisk, frugtig cocktail med smag af bær og noter af appelsin. Cocktailen består af en vodka fra Falster Destilleri (”Tattoo Edition”), lavet på et destillat af økologisk dyrket hvede, Sommerbær Sirup fra Sorring Bær, økologisk citronsaft, økologisk appelsinsaft fra Bornholms Mosteri, Angostura Orange Bitters og tørret bærmix (jordbær, hindbær og brombær) til at pynte cocktailen – Intet mindre end sommer på glas!

Læs mere →


Haps, haps, haps – cocktails med snaps!

Med cocktailen Blomsten & Bien, har vi haft den store fornøjelse af at arbejde sammen med danske Snaps Bornholm (aka Bornholm Spirits), som har leveret en honningsød snaps med et kick af chili - nemlig deres snaps No. 8 Chili & Honning! Læs med her og bliv klogere på historien bag Snaps Bornholm, deres snaps No. 8 Chili & Honning og om der er forskel på snaps, akvavit og syp?

Læs mere →


Kinda Grapefruit - En bitter-sød cocktail udviklet af cocktailbaren Gamble

Kinda Grapefruit er en frisk cocktail til den bitter-søde side med noter af æble, havtorn, timian og citron. Cocktailen består af en specialudviklet gin-infusion (”Kinda Gin”) lavet af cocktailbaren Gamble, økologisk rød grapesaft fra danske Søbogaard, en æble/havtorn sirup med citron fra danske Samsø Landkøkken og tørret rød grapefrugt til at pynte cocktailen.

Læs mere →