Havtorn

Sunshine Daiquiri - en Daiquiri med fuld smæk på havtorn

Sunshine Daiquiri er en frisk rombaseret cocktail med masser af syrlig havtorn. Cocktailen består af en lys rom fra Great Dane, økologisk limesaft, havtornsirup fra Sorring Bær og havtornpulver til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Sunset Daiquiri - en alkoholfri Daiquiri med frisk havtorn

Sunset Daiquiri er en frisk, alkoholfri cocktail med smag af mørk rom, syrlig havtorn og sød honning. Cocktailen består af en alkoholfri mørk rom fra danske ISH, økologisk limesaft, havtornsirup fra Sorring Bær, flydende honning fra Vendia Honning (dansk honning fra Vendsyssel) og havtornpulver til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Sunrise Daiquiri - en frisk havtorn cocktail på verdens bedste lyse rom

Sunrise Daiquiri er en frisk rombaseret cocktail med noter af syrlig havtorn og sød honning. Cocktailen består af en økologisk prisvindende lys rom fra Skotlander, økologisk limesaft, havtornsirup fra Sorring Bær, flydende honning fra Vendia Honning (dansk honning fra Vendsyssel) og havtorn pulver til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Kinda Grapefruit - En bitter-sød cocktail udviklet af cocktailbaren Gamble

Kinda Grapefruit er en frisk cocktail til den bitter-søde side med noter af æble, havtorn, timian og citron. Cocktailen består af en specialudviklet gin-infusion (”Kinda Gin”) lavet af cocktailbaren Gamble, økologisk rød grapesaft fra danske Søbogaard, en æble/havtorn sirup med citron fra danske Samsø Landkøkken og tørret rød grapefrugt til at pynte cocktailen.

Læs mere →