Daiquiri

Strawberry Daiquiri - en ikonisk jordbær-cocktail

Strawberry Daiquiri er en frisk rombaseret cocktail med smag af lækker, frugtig jordbær. Cocktailen består af en lys rom fra Great Dane, økologisk limesaft, økologisk jordbærsirup fra Sorring Bær og tørrede jordbærskiver til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Sunset Daiquiri - en alkoholfri Daiquiri med frisk havtorn

Sunset Daiquiri er en frisk, alkoholfri cocktail med smag af mørk rom, syrlig havtorn og sød honning. Cocktailen består af en alkoholfri mørk rom fra danske ISH, økologisk limesaft, havtornsirup fra Sorring Bær, flydende honning fra Vendia Honning (dansk honning fra Vendsyssel) og havtornpulver til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Sunrise Daiquiri - en frisk havtorn cocktail på verdens bedste lyse rom

Sunrise Daiquiri er en frisk rombaseret cocktail med noter af syrlig havtorn og sød honning. Cocktailen består af en økologisk prisvindende lys rom fra Skotlander, økologisk limesaft, havtornsirup fra Sorring Bær, flydende honning fra Vendia Honning (dansk honning fra Vendsyssel) og havtorn pulver til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Daiquiri: En komplet guide til den ikoniske cocktailklassiker

Du er sandsynligvis bekendt med navnet Strawberry Daiquiri, men hvis du bliver tilbudt en Daiquiri og forventer at modtage den blendede cocktail lavet på frosne jordbær, må du forberede dig på en overraskelse. En klassisk Daiquiri er nemlig en helt anden cocktail end den Frozen Daiquiri, der er blevet så populær.

Læs mere →

Seneste Cocktails