Champagne

Guide: Vores bud på 4 festlige nytårscocktails

Vil du servere festlige, spændende og eksklusive nytårsdrinks og -cocktails til dine gæster nytårsaften? Vi har samlet vores bud på drinks og cocktails, der vil gøre sig godt nytårsaften. Med udgangspunkt i, at der er mange forskellige præferencer inden for cocktails, har vi sørget for, at udvalget byder på noget for enhver smag.

Læs mere →


Nytårscocktailen 2022 - Appley New Year

Nytårscocktailen er en frisk, boblende gin-cocktail med smag af æble og marcipan. Cocktailen består af en specialproduceret gin fra Bornholm Distillery, økologisk citronsaft, en specialproduceret amaro (bittersød likør) fra danske A Verre, en mousserende æblevin (Discover) fra Andersen Winery samt sukker og spiseligt guldstøv til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Thyme For Champagne - Årets mest festlige cocktail, med Champagne-gin og guldglimmer

Thyme For Champagne er en frisk, boblende gincocktail med smag af mousserende vin, citrontimian og en smule orange noter. Cocktailen består af en specialproduceret økologisk Champagne Gin fra Herbie Gin (limited edition), en specialproduceret Nytårssirup fra Sorring Bær lavet på mousserende vin og citrontimian, økologisk citronsaft, en ekstra brusende danskvand (”Mega Brus”) fra Bornholms Kildevand, Angostura Orange Bitters, samt sukker og spiseligt guldglimmer til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Virgin Golden Royaltea - Den mest festlige alkoholfrie cocktail

Virgin Golden Royaltea er en boblende, honningsød cocktail med noter af bl.a. jasmin og citrus. Cocktailen består af økologisk mousserende te fra danske Copenhagen Sparkling Tea Company, alkoholfri gin fra danske ISH Spirits, honningsirup fra danske Atzen Honning fra Rømø, økologisk citronsaft og guldstøv. Cocktailen er særligt ideel som velkomstdrink, til nytårsforretten eller som alternativ til midnatsboblerne, men kan bruges til alle specielle anledninger!

Læs mere →

Seneste Cocktails