Appelsin

Butterfly Effect - En flot og læskende sommercocktail

Butterfly Effect er en flot og læskende cocktail med noter af mandarin, klementin og appelsin. Cocktailen består af en infuseret Tequila (The Butterfly Cannon ”Blue”), økologisk limesaft, en specialudviklet orange curacao sirup fra Sorring Bær med appelsinskal og citronskal, økologisk sodavand med mandarin og appelsin fra Fatdane, samt blåt og hvidt stribet papirsugerør.

Læs mere →


Bærly Orange - En sommerfrisk og frugtig cocktail

Bærly Orange er en frisk, frugtig cocktail med smag af bær og noter af appelsin. Cocktailen består af en vodka fra Falster Destilleri (”Tattoo Edition”), lavet på et destillat af økologisk dyrket hvede, Sommerbær Sirup fra Sorring Bær, økologisk citronsaft, økologisk appelsinsaft fra Bornholms Mosteri, Angostura Orange Bitters og tørret bærmix (jordbær, hindbær og brombær) til at pynte cocktailen – Intet mindre end sommer på glas!

Læs mere →


Sporange - En fløjsblød cognac og appelsin cocktail

Sporange er en sød og fløjlsblød cocktail, der kombinerer appelsin, Cognac og honning i en unik treenighed. Cocktailen består af appelsin-Aperitivo, V.S.O.P. Cognac, dansk økologisk appelsinjuice, økologisk limesaft, dansk honning og tørrede appelsinskiver som pynt - En perfekt cocktail til de lune sensommeraftener!

Læs mere →