Æble

Caramelized Apple - Smagen af kandiseret æble mixet med mørk rom

Caramelized Apple er en lækker cocktail på mørk rom med noter af karamel, æble og kvæde. Cocktailen består af en mørk rom fra danske Great Dane Rum, økologisk Æble & Kvædelikør fra danske Queens of Denmark, økologisk limesaft, karamelsirup fra Løgismose og en tørret skive æble til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Champs-Danois - En cocktail der hædrer det store cykelløb

Champs-Danois er en citronfrisk cocktail på æblebrændevin med komplekse urtenoter. Cocktailen består af en økologisk æblebrændevin (Apple Moonshine) fra Copenhagen Winery, der er lavet på danske æbler og lagret på egetræsfade i 3 år, økologisk citronsaft, økologisk sukkersirup fra Sorring Bær, Chartreuse Verte, Angostura Bitter og dansk-fransk flag med klemme til at pynte cocktailen.

Læs mere →


Quince My Thirst - En læskende æble og cider spritz

Quince My Thirst er en læskende æblecocktail med smag af bl.a. æble, kvæde, citron og kamille - En helt enestående tørstslukker! Cocktailen består af økologisk Æble & Kvædelikør fra Queens of Denmark, økologisk cider med citron og kamille fra Copenhagen Winery, økologisk sukkersirup fra Sorring Bær, økologisk citronsaft og en tørret skive æble til pynt. 

Læs mere →


Kinda Grapefruit - En bitter-sød cocktail udviklet af cocktailbaren Gamble

Kinda Grapefruit er en frisk cocktail til den bitter-søde side med noter af æble, havtorn, timian og citron. Cocktailen består af en specialudviklet gin-infusion (”Kinda Gin”) lavet af cocktailbaren Gamble, økologisk rød grapesaft fra danske Søbogaard, en æble/havtorn sirup med citron fra danske Samsø Landkøkken og tørret rød grapefrugt til at pynte cocktailen.

Læs mere →

Seneste Cocktails